Nalazite se
Članak
Objavljeno: 19.11.2020. 14:17

Promo članak 

FER: Dani otvorenih prozora

Bogat program na Danima otvorenih prozora FER-a – kliknite s FER-om i zabavite se!

FER: Dani otvorenih prozora

Povodom održavanja ovogodišnje Smotre Sveučilišta u Zagrebu, od 19. do 21. studenoga, Fakultet elektrotehnike i računarstva osmislio je bogat online program pod nazivom „Dani otvorenih prozora“!

 Na Internetskoj stranici Dana otvorenih prozora sve zainteresirane, a prije svega maturante i buduće FER-ovke i FER-ovce, dočekat će mnoštvo zanimljivih i korisnih informacija o FER-u, uvjetima upisa, studijskim programima (uključujući i naš dislocirani Studij energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku), ali i niz interaktivnih sadržaja poput razgovora sa studentima i studenticama FER-a, predstavljanja odabranih studentskih radova te kvizova i turnira!

 FER je već otprije poznat po studentskim startupima, čija će se iskustva moći poslušati izravno od njihovih kreatora jer predstavljamo uspješne startup projekte „Smart Traffic“ i „Urban Oasis“. Svi zainteresirani će moći popričati i s istraživačkim timovima koji se bave robotikom, razvojem videoigara i izgradnjom pravog svemirskog satelita.

 Kao i obično, super FER nagrade čekaju znalce koji se žele okušati u srazu mozgova na online kvizovima, a za prave gamere pripremljena su i tri turnira – League of Legends, šah i igru GO. U četvrtak, 19. studenoga, započinje program s turnirom u šahu u 10.15 sati. Prijavite se na vrijeme i osigurajte svoje mjesto u finalu!

 Ove godine predstavlja se šest studentskih radova koji će u tri dana trajanja Smotre biti demonstrirani ukupno čak 36 puta! To su društvene igre Jamb i Mundus, Lansiranje rakete, znanstveni rad „Are you Human? Detecting Bots on Twitter Using BERT“, Projekt aksijalnog motora s permanentnim magnetima te Zbirka online.

 Ne smijemo zaboraviti novu emisiju prvog hrvatskog fakultetskog podcasta – „podkist“ u kojoj su Ferovci ugostili prodekanicu za nastavu, izv. prof. dr. sc. Mihaelu Vranić, a ujedno ekskluzivno najavljuju premijeru i još jednog, potpuno novog podcasta – „ŽensCast“. U njemu će doc. dr. sc. Lana Horvat Dmitrović govoriti kako je biti cura na FER-u, o matematičkim predmetima na prvoj godini FER-a te antistres programu mindfulness koji provodi za studente i studentice FER-a.

Događanja možete pratiti i na društvenim mrežama Instagramu i Facebooku!



Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam






   

*/-->