Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.11.2020. 14:23

Promo članak 

Gigabitni internet za najbolji online gaming

Na tri paralelna streama, trenutno se odvija Reboot Online Games Week powered by A1.

Gigabitni internet za najbolji online gaming

U uvjetima pandemije, kada se svijet ubrzano digitalno transformira, gaming sajmovima i konferencijama jednostavno je bilo prebaciti se potpuno u online svijet. Virtualnu je verziju dobio i  jedan od najvećih i najpopularnijih regionalnih gejmerskih sajmova, Reboot InfoGamer.

Iz tri različita studija, na tri paralelna streama, trenutno se odvija Reboot Online Games Week powered by A1. Osim tehničke podrške s najmodernijom fiksnom infrastrukturom koja na optičkom pristupu donosi brzine interneta do čak 1 Gbps, A1 je kao dugogodišnji partner Reboota, i ove godine osigurao 5G mrežu za mobilne igre koje će s gledateljima igrati neki od najpoznatijih domaćih gaming influencera: PvtMole, Lavvel, Oak i INDER45.

Slika 2

Kombinacija super-brzog interneta i kvalitetnog sadržaja, posebnih akcija i novosti te velika finala A1 Adria Lige koja će osigurati uzbuđenje esport fanovima uz nagradni fond od 130.000 kuna, garancija su dobre online zabave.

A1 Hrvatska je za ljubitelje gaminga i esporta i ove godine osigurala posebne ponude. Prepaid korisnici uz aktivaciju „Game on“ opcije 9 GB za 9 kuna dobivaju povrat od 5 kuna za svaku kupnju igre ili unutar igre. Pretplatnici uz Savršenu tarifu mogu iskoristiti popust od 1.000 kuna na atraktivne mobilne uređaje Huawei Mate 20x ili Xiaomi Mi Mix 3

Slika 3

Posebna ponuda pripremljena je i za gamere u kojoj uz TV i Internet s brzinom do 1Gbps na optičkom pristupu, za samo 50 dodatnih  kuna mjesečno mogu odabrati PlayStation4, PS pretplatu od 90 dana, još jedan kontroler i tri igre. Za sve A1 i Tomato korisnike kojima su najvažnije videoigre, po posebnim cijenama dostupno je 15 freemium igara te 20 premium igara kao i posebne cijene za kupnje unutar igre.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->