Nalazite se
Članak
Objavljeno: 22.12.2020. 15:26

Promo članak 

Hard core gaming uz Samsung QLED 8K i 4K TV

Novi Samsungovi QLED televizori donose brz odziv, ogromne rezolucije i gaming način rada.

Hard core gaming uz Samsung QLED 8K i 4K TV

Ako ste nabavili novu igraću konzolu PS5 ili Xbox Series X, ili želite svoj gaming na starijoj konzoli podići za stepenicu više, Samsung objašnjava zbog čega bi vam njegovi novi QLED televizori trebali predstavljati najbolji izbor za uživanje u trenutno najpopularnijim novim naslovima koji uključuju Call of Duty: Black Ops Cold War, CyberPunk 2077 i Godfall.

KV_QledGejming

Top 5 razloga za odabrati Samsung QLED 4K ili 8K TV za gaming: 

 1.    Visoka rezolucija i HDR+ tehnologija

Svi pravi gameri znaju koliko je važno da je grafika realistična za maksimalno iskustvo. Zato će visoka QLED 4K i 8K HDR rezolucija na Samsung televizorima biti pravi melem za oči. QLED 8K te UHD televizori opremljeni su i sa HDR10+ tehnologijom, koja visokim dinamičkim rasponom boja i svjetlinama te još boljim prikazom podiže gaming na novu razinu.

2.    Igranje bez laga

Sa Samsung QLED 8K i 4K televizorima lag ne postoji. Ovo su prvi televizori s HDMI 2.1 priključkom, koji donose brzinu osvježavanja od 120 Hz B (koju podržavaju svi QLED televizori te modeli od Q70 nadalje). Svaka animacija prikazat će se bez zastajkivanja na 120 FPS-a, a tehnologija 9.8 ms Input Laga, koja predstavlja vrijeme odziva na zaslonu nakon korištenja game kontrolera, osigurava najveću brzinu odziva u milisekundu. Tu je i FreeSync Premium tehnologija koja služi za sinkronizaciju prikaza konzole i televizora kako bi svaka tekstura bila na maksimalnoj kvaliteti te da se izbjegne potencijalno zastajkivanje i zamrzavanje. Tako djeluje i VRR (variable refresh rate) tehnologija, ali između grafičke kartice i televizora.

3.    Savršen zvuk

Osim što sve izgleda očaravajuće, bitan element svakog vrhunskog gaming iskustva je i zvuk. Kada palite motore svojeg automobila u trkaćim igrama, zabijete gol u nogometnoj simulaciji, ili se u pozadini reproducira glazba iz igre, zvuk itekako utječe na adrenalin. Kada igraš FPS multiplayer ili druge igre u kojima je važno prepoznati pozicijski zvuk poput koraka protivnika, na Samsung QLED 8K i 4K televizorima nećete ništa propustiti pomoću Object Tracking Sound tehnologije koja će pravilno rasporediti reprodukciju zvuka po prostoriji za maksimalan osjećaj realizma i dubine.

Q95TQ90T_S07_Soundbar

4.    Gaming način rada

Bilo da smo hardcore gajmeri ili se jednostavno volimo opustiti nakon napornog dana, uvijek je poželjno ne gubiti vrijeme na konfiguraciju postavki svake igre. Samsung QLED televizori imaju ugrađeni Način rada za igre koji automatski konfigurira sve potrebne postavke čim pokrenete svoju igru. Način rada za igre također smanjuje i ulazno kašnjenje signala, što će pružiti još bolji osjećaj igranja bez kašnjenja (laga).

5.    Multi-View

Uz pomoć Multi-View opcije na Samsung QLED televizorima, učitajte što vam treba na svom pametnom telefonu i razdijelite ekran na dva dijela, pa ćete na jednom dijelu imati prikaz igre u kojoj ste zapeli, a na drugom prohod koji će vam olakšati dalji napredak kada zapnete u nekoj teškoj avanturi.

Samsung QLED 8K i 4K televizore optimizirane za gaming potražite na ovoj poveznici.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->