Nalazite se
Članak
Objavljeno: 31.05.2019. 09:00

ROCCO Awards 

Hrvatski Infobip najbolji u svijetu

Infobip je u Londonu proglašen najboljim pružateljem A2P usluga na svijetu.

Hrvatski Infobip najbolji u svijetu

Na svečanoj dodjeli ROCCO Awards nagrada u Londonu, hrvatski Infobip je prema ocjenama 350 svjetskih telekom operatora i 265 vodećih svjetskih kompanija proglašen najboljim pružateljem A2P (application-to-person) usluga na svijetu.

Infobip

Ovo je treća godina za redom da Infobip osvaja prvo mjesto prema ocjenama mobilnih operatora, no po prvi puta je pokrenuto istraživanje u Enterprise kategoriji, u kojoj su vodeće svjetske kompanije iz različitih industrijskih sektora, ocjenjivali pružatelje A2P usluga i tako Infobip svojim ocjenama pozicionirali na prvo mjesto.

Roaming Consulting Company (ROCCO) od 2012. provodi neovisna ispitivanja tržišta pružatelja usluga mobilnim operaterima, mrežne opreme, povezivosti, poslovnih modela i kvalitete usluge. Između ostaloga, ocjenjuju se izvrsnost proizvoda i usluga, kvaliteta usluge, tehnička stručnost, vrijednost za novac, kvaliteta Službe za korisnike, pouzdanost i transparentnost kompanije. Na samu ocjenu utječu i drugi pokazatelji poput koliko je kompanija inovativna i orijentirana prema potrebama korisnika, koliki joj je globalni doseg, ali i kvaliteta lokalnog znanja i stručnosti. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->