Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.03.2018. 11:40

Promo članak  

Krenule prijave za ovogodišnji Job Fair

Poslodavci će na FER-u imati priliku razgovarati s potencijalnim budućim zaposlenicima.

Krenule prijave za ovogodišnji Job Fair

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu 23. i 24. svibnja 2018. godine po trinaesti puta se održava Job Fair, najveći sajam poslova u Hrvatskoj. Sajam organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SSFER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET). 

Ponudu za ovogodišnji Job Fair možete preuzeti putem poveznice. Prijave za poduzeća otvorene su do 23. ožujka, a vrše se putem internetske stranice Job Faira. Ovim putem pozivamo poduzeća da na vrijeme osiguraju svoje mjesto na najvećem sajmu poslova u Hrvatskoj! 

Na sajmu će brojna uspješna domaća i inozemna poduzeća zainteresiranim studentima predstaviti svoje projekte, tehnologije i znanja putem predavanja, radionica i kreativno uređenih štandova koji će se protezati kroz prizemlje zgrade Fakulteta.

Poslodavci će kroz razgovor sa studentima FER-a i srodnih tehničkih fakulteta imati priliku predstaviti trenutnu i buduću ponudu poslova i praksi u vlastitom poduzeću. Prošlogodišnji Job Fair ugostio je preko 90 poduzeća i više od 3000 posjetitelja. Budući da i u poslovnom svijetu uvijek ima mjesta za zabavu, posjetitelji će na kraju prvog dana sajma u opuštenoj atmosferi uz koktele u KSET-u dobiti dodatnu priliku za razgovor s potencijalnim budućim zaposlenicima.

Vezani sadržaji
Ključne riječi studenti FER sajam poslodavci poslovi
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam