Nalazite se
Članak
Objavljeno: 29.06.2022. 13:18

Native Ad 

LGC21LA: Svjetliji OLED za još bolju sliku

Najnoviji LG OLED televizor serije C opremljen je novijim Evo panelom koji omogućuje i do 20% svjetliju sliku.

LGC21LA: Svjetliji OLED za još bolju sliku

Nova i naprednija LG OLED Evo tehnologija ove je godina dostupna i u kategoriji mainstream OLED televizora ovog proizvođača. Najnoviji ovogodišnji LG OLED televizor iz ultra popularne serije C, zahvaljujući novijem Evo panelu i α9 Gen5 procesoru slike, donosi i do 20% svjetliju sliku u odnosu na prošlogodišnji hit model C1. Kao premium TV dizajniran prvenstveno za filmofile, gamere i ljubitelje sporta, LG C2 donosi karakteristično OLED-ovski besprijekornu kvalitetu slike uz još veću maksimalnu svjetlinu.

OLED-ovski besprijekorna slika

Poput svakog OLED-a, i C2 uživo izgleda prilično impresivno. Ovogodišnji LG OLED televizori odlikuju se ušminkanim, još modernijim dizajnom, koji sada uključuje srebrni rub oko ekrana, redizajnirano i elegantnije postolje, a prilikom izrade korišteni su iznimno lagani kompozitni materijali od vlakana što nove C modele čini osjetno lakšima od prethodnika.

NATIVE AD

Osim impresivne vanjštine, LG OLED televizori su već duži niz godina tržišni lideri po pitanju opremljenosti i podrške za najnovije tehnologije. C2 posjeduje 4 HDMI 2.1 priključka pune propusnosti, s podrškom za 4k pri 120 Hz i eARC. Od bežične povezivosti su vam na raspolaganju Bluetooth i Wi-Fi, dok svim funkcijama televizora možete upravljati pomoću svojeg pametnog telefona.

LG-Native-1

Prava magija zadužena za vrlo impresivnu kvalitetu slike i dalje se događa „ispod poklopca“, s time da je C2 opremljen najnovijim LG procesorom slike α9 Gen5. Ovaj napredni procesor slike posjeduje AI mogućnosti te u kombinaciji s naprednim Evo panelom omogućuje dosada ponajbolju kvalitetu slike kod C serije LG OLED-a. Posebice je ovo primjetno kod HDR sadržaja, gdje izvrstan kontrast sada u kombinaciji s većom svjetlinom donosi izniman prikaz. OLED je također idealan televizor za prikaz sportskog sadržaja. Ujednačenost osvjetljenja i vrlo brz odaziv zaslužni su za impresivan prikaz slike u pokretu bez zamućenja ili drugih nedostataka.

Gaming TV iz snova

Dakako, kao i svaki OLED, i ovogodišnji C2 će svojim mogućnostima jednostavno oduševiti filmofile. Odlični predefinirani predlošci za prikaz slike Cinema i Filmmaker dostupni su i u SDR i HDR načinu korištenja, te nude odličnu prilagodbu za iznimno iskustvo prilikom gledanja filmova. Općenito gledano, LG nudi velik broj vrlo korisnih predložaka za prikaz slike, a alternativno možete koristiti i AI mogućnosti automatske prilagodbe slike i zvuka ovisno o prikazanom sadržaju.

LG-Native

Najnovija verzija LG pametnog sučelja webOS prisutna je kod svih ovogodišnjih OLED modela.  Poznato je kako ovo sučelje prije svega odlikuju jednostavnost i brzina u radu, a ove godine je LG dodao mogućnost definiranja korisničkih profila, multi-view opciju za prikaz slike, kao i Always ready opciju koja vaš TV pretvara u digitalno platno za prikaz umjetničkih sadržaja. Dostupni su svi premium streaming servisi kao što su Netflix, Disney+ i HBO Max, te više od 300 besplatnih LG kanala.

LG-Native-(2)

Za sve ljubitelje igara, novi C2 je jednostavno televizor iz snova. Sjajna brzina odaziva, vrlo niska latencija uz podršku za 4k pri 120 Hz, ALLM i VRR tehnologije (G-Sync, FreeSync premium) čine C2 superiornim gaming TV-om. LG je ove godine otišao i korak dalje te C2, primjerice, podržava cloud gaming servise kao što su GeForce Now i Stadia, koji su sada integrirani unutar sučelja. Sve skupa začinjeno je i vrlo funkcionalnim Game Optimiserom koji na jednom mjestu nudi sve opcije i informacije vezane uz gaming mogućnosti.

Vezani sadržaji
Ključne riječi LGC21LA Native Ad
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->