Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.11.2022. 11:11

VIDI.FINTECH 

MINT@Nova je 2u1 usluga internetskog i mobilnog bankarstva

Inovativna digitalna platforma nudi napredne funkcionalnosti poput podjele na rate nakon kupovine, jednostavno podnošenje zahtjeva za uslugama i dvosmjernu komunikaciju s bankom.

MINT@Nova je 2u1 usluga internetskog i mobilnog bankarstva

Nova hrvatska banka prošle je godine predstavila MINT@Nova – inovativnu digitalnu uslugu koja objedinjuje internetsko i mobilno bankarstvo za građane, da bi od rujna ove godine svi korisnici migrirali na novu platformu. Ova 2u1 usluga donosi novo korisničko iskustvo, bolju preglednost, jednostavnost prikaza i napredno korištenje servisa banke.
Ključne funkcionalnosti

U odnosu na konkurenciju, MINT@Nova digitalna bankarska platforma nudi opciju podjele online kupovine na rate u par klikova. Sve kupovine načinjene Mastercard NOVA kreditnom karticom te karticom tekućeg računa, uz uslugu Debitna na rate, moguće je pretvoriti u kupnju na rate.

Osim toga, nova aplikacija omogućuje jednostavno podnošenje zahtjeva za ugovaranje proizvoda banke kroz Shop opciju unutar aplikacije. Neke od usluga koje banka nudi možete zatražiti doslovno jednim klikom. Digitalna bankarska platforma za korisnike Nova hrvatske banke omogućuje ugovaranje online bankarstva uz kreditnu karticu, štednju, kredit ili štedni račun bez potrebe otvaranja tekućeg računa. Za te klijente usluga je bez naknade.

Osvježen izgled

Korisničko sučelje moderno je i intuitivno. Aplikacija pruža veću brzinu izvršavanja akcija, ažuriranja salda i prometa te dostupnost više informacija o svim proizvodima koje korisnik ima ugovorene u Banci. Omogućena je brza dvosmjerna komunikacija te klijenti mogu postaviti upite bez poziva u Kontakt centar.

Radi se o jedinstvenoj aplikaciji kojom korisnik istovremeno ima pristup uslugama mobilnog i internetskog bankarstva. Prilikom prijave u IB nema potrebe ugovaranja fizičkog prijavnog uređaja – sve je riješeno kroz aplikaciju. U samu aplikaciju može se prijaviti putem PIN broja ili biometrijskih mogućnosti telefona kao što su otisak prsta ili skeniranje lica.

Loyalty program i nove funkcionalnosti

Za vjerne korisnike Nova hrvatska banka ima program vjernosti HVALA koji uključuje pogodnosti koje klijent može ostvariti i na digitalnim kanalima. Osim toga, svi korisnici paketa tekućeg računa Green i Orange, sukladno kondicijama paketa, imaju pravo na besplatna plaćanja putem MINT@Nova platforme.
Nova hrvatska banka kontinuirano radi na unaprjeđenju usluga online bankarstva pri čemu se uvijek osluškuju potrebe korisnika i na temelju njihovog feedbacka planiraju i razvijaju nove funkcionalnosti.

Tijekom godine napravljeno je više nadogradnji aplikacije kojima je uvedena mogućnost plaćanja u valuti EUR na račune iz SEPA područja te su poboljšane određene značajke aplikacije. Za 2023. godinu u planu je uvođenje novih funkcionalnosti kojima će se korisnicima dodatno pojednostaviti upravljanje financijama.

Napredne funkcionalnosti MINT@Nova platforme

- 2u1 – Objedinjuje internetsko i mobilno bankarstvo
- Biometrija – sigurna, brza i laka prijava u aplikaciju putem biometrijskih značajki
- Foto plaćanje – mogućnost skeniranja uplatnice i automatskog popunjavanja platnog naloga
- SEPA plaćanje – mogućnost plaćanja u Eurima na račune iz SEPA područja
- Podjela na rate – mogućnost podjele iznosa kupovine na rate

Vezani sadržaji
Ključne riječi Nova hrvatska banka MINT@Nova
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->