Nalazite se
Članak
Objavljeno: 24.11.2022. 13:39

VIDI.Fintech 

Multivalutni digitalni novčanik za europsko tržište

Aircash je inovativno digitalno financijsko rješenje za sve potrebe. Besplatna mobilna aplikacija, putem koje možete kupovati i plaćati različite usluge, kao produženu ruku ima Aircash Mastercard prepaid karticu s kojom možete plaćati u cijelom svijetu.

Multivalutni digitalni novčanik za europsko tržište

Aircash je besplatna aplikacija i multivalutni digitalni novčanik koji, jednom riječju, povezuje digitalni i fizički svijet. Pretvaranjem gotovine u digitalni novac daje svojim korisnicima mogućnost da brzo, jednostavno i sigurno pošalju novac bilo kome, bilo kada te još jednostavnije koriste sve mogućnosti online plaćanja bez straha i uz potpuni nadzor potrošnje. 

Aircash je rješenje za sve financijske potrebe, a kao produžena ruka aplikacije tu je dobro poznata Aircash Mastercard prepaid kartica koja je namijenjena za sigurnu internet kupovinu i plaćanje na prodajnim mjestima u cijelom svijetu. 

Strateška odluka o širenju u inozemstvo

Od početka razvoja Aircash novčanika na hrvatskom tržištu postoji suradnja s liderima poput INA-e, PBZ banke, HT-a, A1, Telemacha i drugih. Isti poslovni model Aircash gradi i kod širenja van granica Hrvatske, od distributera koji nude maksimalnu pokrivenost prodaje putem svoje prodajne mreže, do sklapanja suradnji s vodećim partnerima iz različitih industrija. Odluka o izlasku na vanjska tržišta bila je strateška sukladno poslovnom planiranju i business modelu. 

Aircash je institucija za elektronički novac upisana u Registar institucija za elektronički novac pri HNB-u te u centralni registar EBA-e, što znači da je ovlašten pružati usluge izdavanja elektroničkog novca i platne usluge povezane s izdavanjem elektroničkog novca u svim državama članicama Europske unije.

Inovativnost aplikacije

Aircash je jedini multivalutni digitalni novčanik koji prihvaća gotovinu i upravo u tome leži inovativnost Aircash aplikacije. Korisnik može napuniti svoj Aircash gotovinom bez naknade, kao i isplatiti gotovinu u Hrvatskoj na svim kioscima Tiska, iNovina i na svim INA i Tifon benzinskim postajama. Posebnost Aircash aplikacije njezin je Marketplace koji se prilagođava svakom tržištu zasebno, pa se tako nadograđuju usluge prema potrebama korisnika i zemlji u kojoj se korisnici nalaze. Inovacija je i način distribucije Aircash Mastercard prepaid kartice jer korisnik neaktiviranu karticu kupuje na tisućama prodajnih mjesta u EU, aktivira je u Aircash aplikaciji skeniranjem QR koda i kartica je spremna za korištenje odmah i bez papirologije.

Uz neprestano širenje usluga unutar Aircash aplikacije, uskoro se kreće s cryptom i drugim novim mogućnostima. U 2023. godini nastavit će se poboljšavanje i razvoj novih usluga, a plan je pozicionirati Aircash brend na svjetska tržišta. Od brojnih funkcionalnosti korisnicima su među najatraktivnijima slanje novca iz inozemstva u inozemstvo gdje sredstva stižu odmah u bilo kojem trenutku. Tu je i plaćanje računa opcijom ˝Skeniraj i plati˝ u Aircash aplikaciji, a trenutno je u tijeku akcija plaćanja računa bez naknada.

Aircash Mastercard Prepaid kartica

Suradnja s Mastercardom omogućila je korištenje novca iz Aircash novčanika svugdje gdje je omogućeno korištenje Mastercard kartice. S Aircash Mastercard prepaid karticom strelovito se širi prodajna mreža, pa je tako sada, osim u Hrvatskoj, kartica dostupna i na najvećim prodajnim mjestima u Austriji, Sloveniji i Njemačkoj. Aircash Mastercard prepaid kartica dostupna je odmah, bez komplicirane procedure i bez dokumentacije. Potpuno je neobvezujuća za korisnika, odnosno nema nikakve naknade za korištenje.

Kontrolu potrošnje i određivanje limita korisnici prate u svojoj Aircash aplikaciji, a iznos na Aircash novčaniku raspoloživ je za trošenje na kartici. Korisnik tako u svojoj Aircash aplikaciji ima potpuni nadzor nad svojim troškovima.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Aircash
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->