Nalazite se
Članak
Objavljeno: 19.09.2023. 10:18

The Geek Gathering 

Okupljanje geekova u Osijeku

Osijek okuplja geekove i tech stručnjake u novom izdanju The Geek Gatheringa.

Okupljanje geekova u Osijeku

Početkom listopada, Osijek će ponovno zasjati kao centar tehnoloških inovacija i kreativnosti, dok se najveće okupljanje geekova u regiji, The Geek Gathering, sprema za svoje novo izdanje. Ova dvodnevna konferencija će se održati 5. i 6. listopada u Osijeku, okupljajući stručnjake, entuzijaste i ljubitelje tehnologije iz različitih industrija. 

The Geek Gathering je događaj koji obećava pružiti sudionicima uvid u najnovija dostignuća u svijetu tehnologije. Konferencija će se održati na više lokacija u centru Osijeka, uključujući Kino Uraniu, Gradsku i sveučilišnu knjižnicu te Caffe bar Tricu. Program konferencije uključuje brojne trendove industrije, uključujući umjetnu inteligenciju, razvoj softvera, dizajn, blockchain tehnologiju, virtualnu i proširenu stvarnost te mnoge druge zanimljive sfere.

TGG3

Organizatori su najavili brojne istaknute predavače iz zvučnih domaćih i stranih IT kompanija, uključujući Ivana Burazina (Daytona), Josipa Stuhlija (Sofascore), Merlina Rebrovića (Google), Borisa Bajsa (Hrvatski Telekom), Anu Šeler (Unadabot), Davora Banovića (COBE) i mnogi druge. 

"The Geek Gathering nije samo konferencija, već prilika za zajedničko stvaranje i razmjenu ideja između entuzijasta i stručnjaka iz različitih tehnoloških područja. Ovaj događaj potiče kreativnost, inovativnost i povezivanje unutar zajednice koja živi i diše tehnologiju", rekao je Feđa Ivanšić, predsjednik The Geek Gathering udruge. 

TheGeekGathering3

Svi zainteresirani mogu kupiti svoju ulaznicu putem službene web stranice gdje mogu pronaći više informacija o rasporedu predavanja i popis predavača. Broj mjesta je ograničen, stoga organizatori pozivaju sve zainteresirane da na vrijeme kupe ulaznicu kako ne bi propustili priliku sudjelovati u ovom događaju.

Vezani sadržaji
Ključne riječi The Geek Gathering
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->