Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.05.2024. 13:26

A1 Start

Osam mladih STEM-ovaca za početak karijere

Ako tražite prvo stalno zaposlenje, postanite dio četvrte generacije A1 Start programa i započnite svoju karijeru u A1 Hrvatska

Osam mladih STEM-ovaca za početak karijere

A1 Start namijenjen je apsolventima, diplomantima i onima koji su završili fakultet u zadnjih 12 mjeseci, iz područja STEM-a ili društvenih znanosti, a očekuju strukturirano uvođenje u svoj prvi posao te podršku poslodavca u ostvarenju punog potencijala i pripremu za daljnji razvoj karijere.

A1 Hrvatska traži osam mladih talenata, A1 Startovaca za pojačanje u područjima Data ScienceData AnalyticsICTStrategy & Business Transformation i Finance & Purchasing, a prijave traju do 2. lipnja.

Ulaskom u A1 Start program polaznici dobivaju stalno zaposlenje na neodređeno i to na puno radno vrijeme, uz brojne benefite. Osim toga, tijekom prvih godinu dana rada u kompaniji očekuje ih podrška iskusnih mentora i timova, plan edukacije prilagođen njihovim potrebama te jasno definirani ciljevi i razvojni plan koji ih priprema za nastavak karijere u A1.

A1 Startovci ne moraju imati prethodno radno iskustvo, od njih se jedino očekuje afinitet prema novim tehnologijama te želja za kontinuiranim razvijanjem vlastitih znanja i vještina, poručuju iz A1.

Natječaj za A1 Start otvoren je do 2. lipnja, do kada zainteresirani kandidati trebaju ispuniti kratku formu za prijavu te priložiti svoj životopis i motivacijsko pismo, navodeći i tim u kojem bi željeli raditi. Nakon toga slijedi selekcijski proces, a A1 Startovci će s radom započeti 1. listopada. Prijave za A1 Start program podnose se putem linka

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->