Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.11.2022. 10:38

Garmin Pay 

Ostavite novčanik doma i plaćajte Garmin satom

Često ne nosite novčanik sa sobom na trčanje ili dok šećete psa? Nema veze jer možete plaćati putem Garmin.

Ostavite novčanik doma i plaćajte Garmin satom

Garmin Pay je brz, siguran i praktičan način plaćanja na svim mjestima koja omogućuju beskontaktno plaćanje od sada i Visa debitnim karticama Erste banke.

Vaš Garmin uređaj već je važan dio vaše svakodnevnice, ali zahvaljujući rješenju za beskontaktno plaćanje Garmin Pay koristit ćete ga više nego ikad prije. Radi se o bržem, sigurnijem i praktičnijem načinu plaćanja. Garmin Pay je rješenje za beskontaktno plaćanje osmišljeno za ljude koji su uvijek u pokretu. Bez obzira želite li stati na kavu nakon jutarnjeg trčanja ili na doručak za vrijeme vožnje, Garmin Pay omogućuje vam da brzo i jednostavno plaćate usluge samo putem sata.

Garmin Pay (3)

Garmin Pay funkcija beskontaktnog plaćanja dostupna je na odabranim Garmin GPS pametnim satovima.

„Uz Garmin Pay vlasnici podržanih Garmin satova mogu ostaviti svoj telefon i novčanik kod kuće kada idu na trčanje ili vježbanje. Drago nam je što nas je i Erste banka podržala i omogućila dostupnost ove usluge svojim klijentima koji koriste Visa debitne kartice, rekao je Neven Čolić, direktor Garmin Hrvatska”.

Garmin Pay (4)

Ambasador Garmin Pay usluge, pjevač grupe Vatra, Ivan Dečak rekao je: „Više ne izlazim nigdje bez svojeg pametnog Garmin sata, ali zato novčanik često namjerno zaboravim. Moji prijatelji su već navikli jer znaju da volim tehnologiju i praktična rješenja kao što je Garmin Pay na mojem Fenix 6 solar satu.

Garmin Pay (1)

Tvrtka Garmin ozbiljno pristupa sigurnosti vaših podataka za plaćanje. Zbog toga vas Garmin Pay štiti upotrebom kartičnih brojeva i transakcijskih kodova specifičnih za sat svaki put kad kupujete. Broj vaše kartice ne sprema se na uređaju ili na našim poslužiteljima i ne prenosi se trgovcima tijekom plaćanja. U satu se nikada ne pohranjuju pravi kartični podaci već digitalizirani token koji je štićen PIN-om poznatim jedino korisniku sata, transakcije se autoriziraju pouzdanom dvofaktorskom autentifikacijom, a sav prijenos podataka zaštićen je njihovom enkripcijom.

Detaljnije upute o korištenju Garmin Pay aplikacije klijenti mogu pronaći na službenoj Garmin internetskoj stranici i stranici Erste banke.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Garmin Pay
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->