Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.06.2019. 11:21

OBJAVA

Philips Ambilight UHD LED Smart TV 6704 serija

Philipsova serija UHD LED Smart televizora 6704 odlikuje se naprednim tehnološkim značajkama.

Philips Ambilight UHD LED Smart TV 6704 serija

Televizori serije UHD LED Smart 6704 dolaze s naprednim tehnologijama poput 4k rezolucije, podrške za HDR10+ i Dolby Vision, što omogućava iznimno oštru i jasnu sliku prirodnih boja. Ambilight tehnologija najnovije generacije omogućava nezaboravan doživljaj u prostoriji prilikom gledanja filmova ili slušanja glazbe, a Saphi smart TV sučelje je iznimno jednostavno za uporabu i omogućava pristup izborniku s ikonama putem samo jedne tipke.

Philipsova serija 6704 UHD LED Smart televizora odlikuje se naprednim tehnološkim značajkama poput 4k rezolucije koja omogućava iznimno jasnu i oštru sliku, podrške za HDR10+ format  videozapisa te podrške za Dolby Vision i Dolby Atmos formate zvuka i slike. Osim toga, Philipsova serija televizora 6704 ističe se atraktivnim i modernim dizajnom koji je osmišljen tako da se uređaj savršeno uklopi u bilo koji prostor. Tanak minimalistički okvir i čvrsto dizajnirano postolje osiguravaju ovoj Philipsovoj seriji televizora odgovarajući vizualni identitet i robusnost kakvu očekujemo od televizora visoke klase.

Ambilight za poseban doživljaj!

Zahvaljujući najnovijoj generaciji jedinstvene Philipsove tehnologije Amibilight tri strane ovi će televizori stvoriti nezaboravan ugođaj u prostoriji prilikom gledanja filmova, igranja igara ili slušanja glazbe. Inteligentne LED diode oko rubova televizora boje s ekrana projiciraju na zidove i prostoriju u realnom vremenu, stvarajući tako poseban doživljaj multimedijalne projekcije u vašem domu. Zahvaljujući tehnologiji Ambilight dobit ćete savršeno usklađeno ambijentalno osvjetljenje u prostoriji, ekran će se doimati daleko većim nego što je u stvarnosti, a slušanje glazbe će se pretvoriti u pravi svjetlosni doživljaj.

6704_F

Intenzitet Ambilight osvjetljenja možete podesiti prema vlastitim željama ili ga čak posve isključiti. Također Ambilight radi i kada je televizor u stanju pripravnosti. Dovoljno je pritisnuti Ambilight na daljinskom upravljaču. U svakom slučaju, najnovija generacija tehnologije Ambilight omogućava vam da svoj televizor doživite na posve novi način i smješta ga u centar vašeg digitalnog doma.

HDR10+ i Dolby Vision za vrhunsku kvalitetu slike!

Vrhunsku kvalitetu slike Philipsove serije televizora 6704 omogućava najnoviji četverojezgreni procesor slike Pixel Precise Ultra HD, a 4k rezolucija s ukupno 3840x2160 piksela jamči kristalno čistu i jasnu sliku. Ovi televizori podržavaju i standarde HDR10+ i Dolby Vision. Zahvaljujući tehnologiji HDR10+ kontrast, boja i razina svjetline prilagođavaju se od kadra do kadra te vam na taj način omogućavaju odlične HDR performanse. Standardi Dolby Vision i Dolby Atmos osiguravaju odgovarajuću reprodukciju HDR sadržaja kada je u pitanju slika i zvuk. U svakom će trenutku kontrast, svjetline i prikaz boja odgovarati onome što je originalan tvorac videozapisa zamislio, uz jasne slike živopisnih boja i prostoran zvuk. Nadalje, tehnologije poput Micro Dimminga omogućavaju lokalno zatamnjenje slike, čime se poboljšava ukupan kontrast i omogućava iznimno vjeran prikaz boja širokog raspona. Osim prirodnih boja, odgovarajuće tehnologije omogućavaju jasan prikaz slika u pokretu bez zamućenja, što ovu seriju televizora čini idealnom za gledanje sportskih natjecanja ili igranje igara.

Nikad pametniji televizor!

Sučelje pametnog televizora mora biti osmišljeno tako da jednostavno i brzo pronađete željeni sadržaj. Kod svoje serije televizora 6704, Philips koristi SAPHI smart TV sučelje temeljno na Androidu koje omogućava pristup odgovarajućem izborniku s ikonama putem samo jedne tipke. Nadalje, navigacija kroz izbornike vrlo je jednostavna i intuitivna, a dostupna vam je i mogućnost upravljanja pomoću glasovnih naredbi. Brzo i jednostavno sučelje omogućava lak i jednostavan pristup svim najpopularnijim aplikacijama kao što su Netflix, Prime Video, YouTube, Spotify i sl. Zahvaljujući ugrađenoj opciji Chromecast brzo i jednostavno ćete sadržaj sa svojeg pametnog telefona ili tableta bežično prebaciti na veliki ekran televizora. Ono što je najvažnije kod ovog sučelja jest kako ćete u samo nekoliko klikova doći do omiljenih aplikacija. Priloženi daljinski upravljač jednostavan je za uporabu i savršeno se uklapa u jednostavnost korištenja televizora.

Spomenimo i kako Philipsova serija televizora 6704 dolazi s vrlo kvalitetnim zvučnicima punog raspona. Ovi zvučnici podržavaju tehnologiju Dolby Atmos i u skladu s tim nude jasan i čist zvuk, lako razumljive dijaloge i, što je još važnije, dubok i jasan bas.

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam