Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.04.2019. 12:47

Huawei 

Predstavljena P30 serija u Hrvatskoj

"Kroz proces razvijanja pomno smo pazili da svaki element ovog uređaja bude najbolji dosad"

Predstavljena P30 serija u Hrvatskoj

U Hrvatskom domu likovnih umjetnika predstavljena je nova Huaweijeva P30 serija pametnih telefona.

P serija od početka je namijenjena korisnicima koji trebaju uređaj odličnih performansi s naglaskom na kvalitetu kamere. Nju je prepoznala i hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović koja je za predstavljanje novih Huaweijevih uređaja dizajnirala kolekciju LeiLou torbica, a kratkim izlaganjima fotografa Sonje Dvornik i Domagoja Severa prikazali su mogućnosti kamera P30 serije. Inače, Huawei P30 Pro pokazao se najboljim pametnim telefonom prema testu kamera DxOMark postigavši rezultat od 112.

Huawei u Zagrebu predstavio novu P30 seriju (5)

„Kamera je oduvijek bila u fokusu naše P serije, a u suradnji s Leicom kontinuirano postižemo zapažene rezultate na ovom području. No, nije samo kamera na ovom uređaju vrhunska, kroz proces razvijanja pomno smo pazili da svaki element ovog uređaja bude najbolji dosad, a sudeći po interesu koji smo izazvali kod potrošača, uspješno smo realizirali svoj plan“, istaknuo je Huaweijev direktor marketinga za Hrvatsku i Sloveniju Norman Mueller tijekom obraćanja gostima.

Huawei u Zagrebu predstavio novu P30 seriju (2)

Uređaje iz P30 serije već se nalaze na hrvatskim policama, a mi smo vam pripremili recenzije oba modela u novom 278. broju Vidija koji na kioscima možete pronaći 29. travnja.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Huawei predstavljanje Huawei P30
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam