Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.11.2022. 14:53

Promo 

Sport na velikom ekranu iz udobnosti vašeg doma

Vrijeme je da počnemo razmišljati o vlastitom komforu i udobnosti dolaskom magle i hladnoće, a što je bolje od vrhunskog TV-a bez kompromisa.

Sport na velikom ekranu iz udobnosti vašeg doma

Svi znamo da su nadolazeći blagdani odlično opravdanje da se počastite novom elektronikom, a ovogodišnje prvenstvo u nogometu zacementiralo je i naš odabir ove godine. Dobar televizor trajat će vam iznimno dugo vremena, bitno je znati što ćete koristiti i naravno voditi računa o modernim standardima.

 Promo

Osim standardnog gledanja televizije, bitno nam je praćenje nadolazećih tekmi pa bismo voljeli jasan prikaz u sportskom načinu rada. Uz to, jedan od primarnih uvjeta je i podrška najnovijih konzola, konkretno PS5 modela. Za dobro iskustvo, sve komponente u lancu moraju podržavati nove standarde, a osim konzola danas je sve lakše zaigrati i s PC-ja na televizoru.

Iz tog razloga moderan TV mora imati i “gaming mode” gdje zaoštri latenciju kako bi kašnjenje reakcija bilo što kraće. Ovaj mod rada značajno se razlikuje od ostalih, pogotovo ako je TV priključen na PC jer se kašnjenje miša i te kako osjeti. Za kraj, svakako bismo voljeli jasan i dubok zvuk bez potrebe za kupnjom sekundarnog audio sustava odmah u startu.

HS2

Da zadovoljimo sve potrebne uvjete, više-manje moramo gledati na flagship ponude televizora svih proizvođača. U današnje vrijeme gledamo na dijagonalu te je velika greška ako usporedimo dosadašnji zaslon s modernim. Naime danas je početna dijagonala 55 inča, dok su mainstream televizori uglavnom 65 inčne dijagonale (163 cm), pogotovo ako želite top specifikacije. Dakle, 65-inčni zaslon, pogotovo za gaming i nadolazeće tekme je zakon. Za oko nam je zapeo Hisense jer se agresivno natječe sa svojim flagship modelom na našem tržištu. 

Riječ je o Hisense 65A9H modelu koji uz specifikacije nosi i atraktivnu cijenu. Svjetsko prvenstvo još nije počelo, no to nam taman daje vremena da televizoru 'protegnemo noge' kroz FIFA 2022 naslov na Playstationu 5. Obzirom da je krenula nova sezona, sada je najbolja prilika da skupimo što više bodova u multiplayeru. Nova igra donosi poznate komande s, naravno, daleko boljom grafikom. Jednom kada ju uparite sa OLED televizorom u Game modu, spremni ste za akciju. 

Druge igre, poput novog CoD-a podržavaju i VRR od 48 do 120 fps-a, tehnologija koju podržava i TV tako da možete uživati u punim performansama vašeg Playstationa na ovom televizoru. VRR tehnologija sinkronizacije osvježavanja radi i na računalima tako da smo spojili i PC za veći izbor 120 Hz igara. Imate li XBox PC pretplatu, lagano možete profiltrirati igre koje podržavaju kontroler za upravljanje i tako napraviti pravi gaming setup u dnevnoj sobi.

HS3

 

O gledanju standardne televizije za nadolazeće tekme ne trebamo niti pričati. Standardni FullHD signal, bez obzira na izvor televizore će podignuti u 4K kvalitetu iznenađujuće oštrine, a svi zvukovi dobivaju iznimnu oštrinu jer su zvučnici ispod televizora usmjereni direktno prema vama, a kao bonus cijeli zaslon vibriranjem pojačava zvučne efekte, što je rijetka tehnologija inače rezervirana za flagship televizore.

Spomenimo naravno i filmove, jer ipak se radi o OLED zaslonu koji podržava pravi HDR standard sa svjetlinom do 1000 nita. Tu je i Dolby Vision podrška, a TV podržava i Dolby Atmos kao i DTS: X standarde zvuka tako da bez obzira na streaming servis, uvijek dobivate najbolju sliku i zvuk koje TV može ponuditi. Vjerujemo da s ovakvim uređajem možete spremni dočekati prvenstvo ove godine. Bez obzira koliko ekipe pozovete, svatko će imati odličan pogled, a na vama je samo da nabavite grickalice jer je TV ispunio naše uvjete i očekivanja.

Vezani sadržaji
Ključne riječi promo HiSense
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->