Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.11.2020. 11:40

Promo članak 

Tehnologije na Dell Technologies Forumu

Upoznajte digitalnu dimenziju novog normalnog na Dell Technologies Forumu.

Tehnologije na Dell Technologies Forumu

Zbog izvanrednih okolnosti koje smo nazvali „novo normalno“, naše potrebe za kvalitetnijom povezanošću na daljinu su drastično porasle. Kroz čitavu godinu smo svjedočili brojnim tehnološkim inovacijama i ubrzanoj digitalizaciji u gotovo svim područjima života. Pri tome se posebno istaknuo globalni IT gigant Dell Technologies, čija misija nije samo stvaranje novih vrijednosti, nego i dijeljenje znanja, vještina i stručnosti kako bismo zajedno poticali inovacije.

Iskusite novi način dijeljenja ideja i strategija, otkrivajući nove mogućnosti za rast ubrzavajući vašu digitalnu transformaciju. Budite dio prvog virtualnog Dell Technologies Foruma, koji će se održati 26. studenoga s početkom u 9:30.

Forum na razini CEE regije po prvi puta će tematski obuhvatiti i našu Adriatic regiju, u dijelu programa s početkom u 12 sati, na kojem će sudionici imati priliku čuti iz prve ruke o jednim od najboljih rješenja za krajnje korisnike iz Adriatic regije te zanimljivog gosta predavača Nevenu Conić, Regional Manager, IDC. Pridružite se Dell Technologies Forumu i doživite samu srž vizionarstva uz interaktivne demonstracije.

Saznajte više o inovativnim 'end to end' rješenjima, uživo pronađite odgovor naših vodećih tehnologa na svoja pitanja i povežite se sa zajednicom stručnjaka. Za više informacija o rasporedu i govornicima te samu prijavu za sudjelovanje posjetite Dell Technologies Forum.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->