Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.01.2018. 12:04

Atari 

VIDEO: Uložite u RollerCoaster Tycoon i zaradite lovu

Atari vam omogućuje zaradu ako uložite 250 dolara u razvoj igre RollerCoaster Tycoon za Nintendo Switch.

VIDEO: Uložite u RollerCoaster Tycoon i zaradite lovu

Ako nemate potrebne vještine programera, 3D umjetnika, dizajnera i slične, to ne znači da ne možete zarađivati na izradi igara malo drugačijim angažmanom. Atarijeva divizija Game Partners lansirala je kampanju za "crowdfunding" investiranje, kojom želi prikupiti novac za portanje igre RollerCoaster Tycoon na Nintendo Switch konzolu.

Ukoliko uložite najmanje 250 dolara u projekt, dobivat ćete proporcionalno 50 posto udjela u profitu sve dok se vaša investicija ne isplati 120%. Nakon toga ćete i dalje ostvarivati mjesečnu zaradu od 25% u sljedećih 18 mjeseci nakon lansiranja igre. Drugim riječima, ako RollerCoaster Tycoon postane hit, mogli biste svaki mjesec ostvarivati lijepe dodatne prihode. Ako sve protekne prema planu, igra bi trebala izaći tijekom ove godine, a Atari ovom vrstom financiranja želi prikupiti 2 milijuna dolara, kao što možete vidjeti u ovom videu. 

Dakako, nema nikakve garancije da će vam se investicija isplatiti, jer sve ovisi o tome kako će "vlak smrti" prihvatiti gameri. Ukoliko želite osjetiti kako je to biti u koži investitora u video igre, pripremite lovu i posjetite ovu poveznicu.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam