Nalazite se
  • Lifestyle
  • Marvel ubija Wolverinea [zauvijek]
Članak
Objavljeno: 28.04.2014. 10:42

Smrt superheroja 

Marvel ubija Wolverinea [zauvijek]

U svijetu stripa i filma je neobično da neki superheroj za sva vremena završi ispod zemlje.

Marvel ubija Wolverinea [zauvijek]

Najpoznatijem mutantu iz svijeta stripa i filma, Wolverineu, više neće pomoći kostur od adamantija, niti sposobnosti regeneracije, jer ga je Marvel, poznati proizvođač stripova i vlasnik licence, odlučio upokojiti za sva vremena 24. rujna ove godine.

Kako bi ljubitelje stripova polako pripremao na ovaj tužan i pomalo nevjerojatan događaj, Marvel će tijekom ovog ljeta započeti seriju novih strip epizoda pod nazivom Wolverine: 3 Months to Die.

Marvelov izvršni urenik Michael Marts objašnjava da je odluka došla stoga jer je Wolverine konstantan vječni pobjednik bez obzira protiv koga se bori, a sada će doći pred izazov u kojem neće moći pobijediti, što će utjecati na čitav Marvelov univerzum, što bi trebalo značiti da se fanove želi držati u napetosti, jer više nikad neće moći biti unaprijed sigurni da će im omiljeni junaci preživjeti.

Drugim riječima, Wolverine će biti prva žrtva novog pristupa kojim Marvel želi učiniti svoje stripove zanimljivijim, no nismo previše sigurni kao će na to reagirati fanovi.

Dakako, bez obzira na to što se Marts, ali i Marvelov pisac Charles Soule zaklinju da će ovo biti doista finalno poglavlje s Wolverineom, svijet stripa je previše fleksibilan da bismo to trebali prihvatiti kao gotovu stvar. Već možemo zamisliti teaser sličice kroz nekoliko sljedećih mjeseci ili godina u kojima će se pojavljivati naznake da će Wolverine ponovo oživjeti, što bi fanove zacijelo moglo motivirati da se još dugi niz godina zadrže uz Marvelove stripove. Ode Wolverine. Pokoj mu duši. R.I.P. 

Izvor: Entertainment WeeklyVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->