Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.07.2012. 16:21

Nagradni natječaj 

Osvoji Planet9 čitač

Osmislite slogan za promociju e-knjižare Planet9 i objavite ga na Facebook stranici Vidija.

Osvoji Planet9 čitač

Pravila natječaja

Osmislite najzanimljiviji slogan e-knjižare Planet9, objavite ga u komentaru teme "Osvoji Planet9 čitač"  ili na zidu Facebook stranice Vidija i pokupite glavnu nagradu, Planet9 e-čitač + bon od 250 kn za kupnju knjiga na www.planet9.hr, ili utješne nagrade, 9 poklon bonova od 250 kn za kupnju e-knjiga.

Da biste sudjelovali u nagradnom natječaju, prije svega morate lajkati Vidi na Facebooku (ako već niste).

VAŽNO: Svaki sudionik može ostaviti samo po jedan komentar. Dobitnika prve nagrade bira Vidijev žiri sastavljen od 5 članova uredništva, a za utješne nagrade morate skupiti što više lajkova za svoje slogane.

Natječaj traje do 15. rujna 2012., a popis dobitnika će biti objavljen 24. rujna 2012.

Nešto više o Planet9 čitaču

Dijagonala zaslona čitača Planet9 je šest inča, težak je 240 grama, a tu je i 2 GB interne memorije, proširive do 16 GB. 

Čitač ima mogućnost spajanja na Internet putem 3G i WiFi povezivosti, a T-Mobile u sklopu usluge Planet9 omogućava besplatni podatkovni promet prilikom preuzimanja e-knjiga. T-Mobile je u sve uređaje iz svoje ponude ugradio i englesko-hrvatski rječnik. 

Planet-9-citac

Planet9 čitač je puno manji i tanji od bilo koje papirnate knjige – dok istovremeno može pohraniti više od 12.000 neilustriranih naslova. 

Zaslon je baziran na naprednoj tehnologiji E Ink (elektronička tinta) koja omogućuje jasnu čitljivost pod bilo kojim kutom. Čak i prilikom izloženosti direktnoj sunčevoj svjetlosti, iskustvo čitanja jednako je čitanju papirnate knjige.

Jedno punjenje baterija ovog čitača dostatno za čitanje čak 8.500 stranica. 

Uređaj posjeduje i virtualnu tipkovnicu kojom korisnici mogu zapisivati bilješke, dojmove ili samo podcrtavati važan dio teksta.

 Za razliku od ostalih čitača e-knjiga iz ultralake kategorije, čitač Planet9 podržava i MP3 formate, što znači da korisnicima omogućuje i uživanje u glazbi.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->