Nalazite se
  • Lifestyle
  • Star Wars Preview: Ništa se ne mijenja
Članak
Objavljeno: 11.07.2015. 13:28

Iza scena 

Star Wars Preview: Ništa se ne mijenja

Najnoviji video trailer filma Star Wars: The Force Awakens trebao bi umiriti sve fanove.

Star Wars Preview: Ništa se ne mijenja

Na ovogodišnjoj svjetskoj konvenciji stripa Comic-Con 2015 u San Diegu, Disney je odlučio predstaviti novi trailer "iza scena" kojim najavljuje 7. nastavak Star Wars franšize filmova, Star Wars: The Force Awakens, prvenstveno stoga jer su prošla dva trailera malo podijelila fanove.

Naime, jedan dio fanova je u kratkim video isječcima otkrio neka zbivanja koja se po njima ne uklapaju u Star Wars svemir, pa su krenule rasprave o tome da je novi SW pod utjecajem raznih drugih filmova i franšiza poput Star Treka, Disneyevih dječjih filmova i crtića, fantasy filmova i serija, mada mi to osobno nismo tako doživjeli. Ekipa Disneya je stoga napravila preview trailer u kojem prikazuju nove isječke iz filma, kao i zbivanja iza scena, rad na kostimima i specijalnim efektima, a čitavu najavu filma komentiraju tako što kažu: "Sve se promijenilo i ništa se nije promijenilo".

SW7B

Ako pogledate ovaj video, odmah će vam biti jasno o čemu pričaju, jer je očito da se nova priča i neki novi junaci isprepliću sa starim zbivanjima i herojima, pa bi se moglo reći da bi novi nastavak trebao dopunjavati prošle, a ne ih u potpunosti "rasturiti" kao što se to priča na nekim forumima.

Fanovi su možda najviše skeptični zbog Disneyevog preuzimanja Lucasfilma 2012. godine za 4 milijarde dolara, no ovaj bi nas trailer trebao uvjeriti kako nema nikakvog razloga za bojazan, jer nova uprava nema nikakve namjere da iznevjeri očekivanja brojnih generacija koje su živjele i rasle uz najpoznatiju SF franšizu u svijetu filma.

SW7c


Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->