Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.09.2011. 13:58

Hrvatski Telekom 

HT nudi besplatno pohranjivanje u oblaku

Svi korisnici HT-a od danas mogu koristiti dvije nove usluge u oblaku, Spremalicu i Sinkronizaciju kontakata.

HT nudi besplatno pohranjivanje u oblaku

HT je svim svojim korisnicima omogućio pohranu podataka (do 20 GB) na svoj servis u oblaku, a moći će ga koristiti svatko tko posjeduje pametni telefon, desktop računalo, prijenosnik, tablet, ili MAXTV.

Nove usluge su dostupne u okviru T-Mobile i T-Com tarifa, te MAXadsl Internet paketa, a za njih nije potrebno plaćati nikakvu dodatnu naknadu.

Spremalicu možete koristiti za pohranu i dijeljenje multimedijskih sadržaja, poput slika, videa i glazbe, dok Sinkronizacija kontakata služi za pohranu podataka s mobilnog telefona poput kontakata, bilježaka, zadataka i drugih važnih informacija.

Dodatna zanimljivost ove usluge je u tome što svojim sadržajima koje pohranjujete u oblaku, možete pristupiti preko MAXTV-a, znači da vam uopće nije potrebno imati mobitel ili računalo sa sobom.

Kako navode u HT-u, Spremalica i Sinkronizacija kontakata dostupne su i kao aplikacije za mobilne uređaje na operativnim sustavima iOS i Android, dok ostali telefoni mogu koristiti posebno prilagođenu mobilnu web stranicu.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici HT-a.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam