Nalazite se
  • Non Tech
  • Hrvatska
  • Hrvatski gaming studio potpisao ugovor s američkim izdavačem
Članak
Objavljeno: 18.06.2024. 12:38

Today's Games 

Hrvatski gaming studio potpisao ugovor s američkim izdavačem

Today's Games je potpisao ugovor s američkim izdavačem Freedom Games za razvoj i promociju igre RESETNA na globalnom tržištu.

Hrvatski gaming studio potpisao ugovor s američkim izdavačem

Today's Games, hrvatski gaming studio koji je okupio 11 veterana svjetske gaming industrije, potpisao je ugovor sa američkim izdavačem Freedom Games, koji stoji iza svjetskih uspješnica poput Nine Years of Shadows i The Golden Eye Ghosts, čime ulazi u zajedničku suradnju na razvoju i promociji igre RESETNA na svjetskom tržištu.

447651392_379955618398047_4262062605671716695_n

Igra RESETNA pripada popularnom žanru metroidvania, zasnovanom na dubokoj priči, izazovnoj igrivosti i uvjerljivim likovima. Osim karakteristika popularnih kod svih ljubitelja žanra, RESETNA donosi i niz inovacija, od tematike, do gameplay elemenata, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Planirani datum izlaska igre na svjetsko tržište je siječanj 2025. te će suradnja sa Freedom Gamesom biti ključna upravo za lansiranje igre RESETNA.

"Today’s Games smo osnovali kako bismo iz Hrvatske donosili igre svjetske razine. Strašno nam je drago da upravo takav feedback na igru dobivamo, od vizuala i art stila, do igrivosti i dinamike igre, te da ju je u konačnici prepoznao izdavač svjetske klase kakav je Freedom Games. Izuzetno smo zadovoljni krajnjim dogovorom jer smo uza sebe dobili impresivnog partnera za sva ključna svjetska tržišta, koji je pokazao da jednako vjeruje u potencijal naše igre kao i mi. Sigurni smo da će uza takvog snažnog partnera, igra ostvariti svoj potencijal na američkom, europskom te drugim svjetskim tržištima. Suradnjom sa svjetski poznatim izdavačima slijedimo uspješan primjer i drugih studija u Hrvatskoj te se trudimo pomicati percepciju Hrvatske kao izvora gaming inovacija I kvalitetnih igara na karti svijeta" rekao je Darijan Kosić, CEO tvrtke Today's Games.

RESETNA dolazi na PC, Playstation 5, Xbox Series X/S i Nintendo Switch platforme.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Today's Games
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->