Nalazite se
Članak
Objavljeno: 31.05.2023. 10:34

VIDI 327

NOVI VIDI Test mobitela srednje klase

U novom izdanju časopisa VIDI br. 327 za lipanj najveću pozornost pridali smo usporednom testu mobitela iz srednje klase

NOVI VIDI Test mobitela srednje klase

U novom izdanju časopisa VIDI br. 327 za lipanj najveću pozornost pridali smo usporednom testu mobitela iz srednje klase, koju je danas izrazito teško definirati s obzirom na ogroman izbor ponude. No, u tu klasu se otprilike mogu smjestiti uređaji u cjenovnom rangu od 250 pa čak i do 650 eura, pa se tako unutar same mid-range kategorije mogu naći uređaji sa zaista različitim karakteristikama i performansama. Osim samog testa i pregleda po modelima, donosimo vam i podjelu odabranih telefona po kategorijama u koje bismo ih smjestili kao predvodnike za još lakši odabir.

Otvori mobiteli-2

Naravno, mid-range mobiteli nisu jedina tema ovog broja pa vam izdvajamo najzanimljivije teme:

Usporedni test pristupačnijih NVMe SSD diskova

Otvor-1

Testirali smo sedam jeftinijih NVMe diskova čija cijena je dobrano niža od 100 eura kako bismo doznali koji od njih omogućuje ponajbolji omjer cijene i performansi.

Reportaža: Job Fair 2023

20230517_125813

Posjetili smo 16. izdanje Job Fair sajma poslova koje se održalo na Zagrebačkom velesajmu. Kroz priče studenata i izlagača doznajte što top hrvatske IT tvrtke nude studentima tehnoloških fakulteta i kako ih privlače pod svoje okrilje.

Recenzija: Honor Magic 5 Pro

Honor Magic5 Pro-1

U našoj hardverskoj rubrici provjerili smo može li Honor sa svojim flagshipom i odličnim setupom kamera zaprijetiti liderima na vrhu Android telefona.

VIDI X radionica: Izrada igara na VIDI X-u

eraser_Labyrint_with_te_locked_door_the_key_is_on_the_floor_bes_350bfc14-59b1-4621-a15f-a57f3d809607

U ovoj radionici okušajte se u izradi igre za VIDI X mikroračunalo i za samo 60 minuta postanite game developer.

Recenzija: Motorola Edge 40

Motorola Edge 40-1

Motorola nam je donijela novog mid-range predstavnika u svojoj liniji, a nakon usporednog testa u temi broja, saznajte još detaljnije zašto je ovaj mobitel dobio našu preporuku i zašto smatramo da je igra s novim materijalima pri izradi telefona za naše tržište svakako plus.

Hardver test: Arctic Liquid Freezer II A-RGB

IMG_20230517_161114

Arcticovo provjereno vodeno hlađenje u ovoj verziji s A-RGB ventilatorima postalo je još atraktivnije, a zašto se smatra jednim od najisplativijih vodenih hlađenja na tržištu saznajte u ovom testu.

VIDI X na sajmu u Nashvilleu

1 OTVOR duplerica

Mikroračunalo VIDI X oduševilo je američke učitelje u glavnom gradu države Tennessee na jugu SAD-a. Na STEM Innovation Summitu, VIDI X je bio dio Computer Science igrališta.

Recenzija: Corsair HS55 slušalice

Corsair HS55 Wireless-1 copy

Isprobali smo odlične wireless slušalice koje su pune tehnologije, pa u njih stane još baterija i dva načina bežičnog povezivanja.

CUC 2023 konferencija u Rovinju

OTVOR duplerica

25. CARNET-ova konferencija za korisnike okupila je više od 1.200 odgojno-obrazovnih djelatnika koji su raspravljali o izazovima u obrazovnom sustavu uzrokovanim brzim napretkom tehnologije. Brojni izlagači predstavili su projekte kojima inkorporiraju tehnologiju u nastavu, a nas je posebice oduševilo predavanje „Welcome to RobotTheater“ koje povezuje robotiku s kazalištima u školama.

PCPlay: Dead Island 2 i Star Wars Jedi: Survivor

otvor di2

U recenziji dugo iščekivane igre Dead Island 2 saznajte zašto smatramo da ubijanje hordi zombija nikad nije bilo ovako zabavno, ali i isplati li se igrati drugi nastavak Calove avanture koja vas vodi u svijet Star Warsa.

otvor

Osim ovih tema, u novom broju časopisa donosimo vam još hardverskih testova, još recenzija igara, još reportaža s raznih konferencija, ali i vijesti iz svijeta, regije te znanosti, Makovu svemirsku kolumnu o satelitima, analizu programerskih proširenja za Google Chrome, a za kraj je tu i neizostavni VIDI Doktor.

VIDImo se!

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->