Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.10.2022. 13:09

Reboot Games Weekend 

Ovogodišnji InfoGamer dolazi u obliku vikend gaminga

Postpandemijsko izdanje zagrebačkog gaming sajma vraća se u živom ali kompaktnom izdanju.

Ovogodišnji InfoGamer dolazi u obliku vikend gaminga

Nakon tri godine online izdanja, poznato gaming događanje InfoGamer powered by A1, vraća se na Zagrebački velesajam 12. i 13. studenog, ali u kompaktnom  izdanju i to u samo jedan paviljon.

Organizatori će sve smjestiti u paviljon 8a Zagrebačkog velesajma, a događanje će se održati u samo dva dana i to pod nazivom Reboot Games Weekened powered by A1. 

Jedan od najvažnijih naglasaka događanja Reboot Games Weekenda powered by A1 je i deseto finale najveće regionalne esport lige - A1 Adria League. Natjecanja će se tijekom oba dana održavati na prostoru A1 Adria League arene.

A1 2022 Gaming NFT

Sve obožavatelje videoigara u subotu i nedjelju, 12. i 13. studenog, očekuje nastup regionalnih titana Brawl Starsa, FIFA-e i CS:GO-a. A1 Hrvatska je za jubilarnu sezonu Lige osigurala ukupni nagradni fond od čak 100.000 kuna.

Deseto izdanje A1 Adria League, obilježit će i kolekcionarski NFT-jevi u ograničenoj količini od samo 1.000 komada s 5 različitih motiva. Ovu posebnu memorabiliju posvećenu gejmerskom jubileju i dugogodišnjoj suradnji s Rebootom, osmislio je A1 Hrvatska kao prvi telekom koji je na ovaj način istupio na hrvatskom digitalnom tržištu, u suradnji s regionalnim Hubom NEAR blockchaina kroz platformu h00kd koja omogućuje jednostavno generiranje NFT-eva za kompanije i evente. 

Najsretniji posjetitelji vratit će se doma s digitalnom gejmerskom uspomenom, a moći će ih međusobno razmjenjivati. Kako je količina NFT-jeva A1 Adria League ograničena, fanovi će u posebnim aktivacijama u sklopu A1 chill zone na Reboot Games Weekendu Powered by A1 imati priliku osvojiti NFT kartice, koje na sebi imaju QR kod, skriven zaštitnom folijom, čijim će skeniranjem preuzeti svoj NFT

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->