Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.06.2024. 15:22

Bugatti Rimac 

VIDEO: Dokumentarna serija o Bugattiju pod Rimcem

U novom dokumentarnom serijalu Bugatti poziva svijet da istraži putovanje koje stoji iza njegove uzbudljive sljedeće ere s Matom Rimcem na čelu.

VIDEO: Dokumentarna serija o Bugattiju pod Rimcem

Bugatti Rimac na svojem YouTube kanalu pokreće novu dokumentarnu seriju pod nazivom New Era. U prvoj epizodi Mate Rimac, izvršni direktor Bugatti Rimca, opisuje svoju viziju nasljednika Chirona, inovativni pristup koji je učinio da koncept postane stvarnost, izazove s kojima se tim susreo i potrebu da neumorno težite savršenstvu u svakom trenutku.

"Bugatti su stvorili izvanredni ljudi. Stojimo na ramenima divova," počinje Mate Rimac na početku filma. "Kad sam se suočio s izazovom što dalje učiniti, to uopće nije bilo očito. Radilo se o pomicanju granica, dok je u isto vrijeme Bugatti bio vrhunski u dizajnu, kvaliteti, detaljima i izradi. I upravo je ta vizija kamen temeljac potpuno novog hipersportskog automobila Bugatti, svjedočanstvo isprepletenosti inovacije i tradicije, osvjetljavajući put Bugattijevom ambicioznom putu koji je pred nama", objašnjava Mate Rimac.

Prva epizoda dokumentarnog serijala bavi se sinergijom između Bugattijevog legendarnog naslijeđa i Rimčeve vrhunske tehnologije, detaljno govoreći o tome kako je ovo partnerstvo nadvladalo skepticizam i krenulo revolucionarnim putem naprijed.

U prvoj epizodi gledatelji će dobiti neviđeni pogled u srce i um Mate Rimca, svjedočeći strasti, inovativnosti i duhu koji definira sljedeću generaciju hipersportskih automobila Bugatti, kao što objašnjava Mate Rimac u ovom videu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Bugatti
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->