Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.11.2020. 12:00

5G iPhone 12 mini 

Apple plaća influencerima promoviranje na TikToku

TikTok infulenceri dobivaju lovu od Applea za promoviranje 5G iPhone 12 mini telefona.

Apple plaća influencerima promoviranje na TikToku

Kako bi potaknuo prodaju iPhone 12 mini telefona za koji kaže da je najmanji 5G telefon na svijetu, Apple se okrenuo TikTok influencerima. Influnceri su plaćeni za izradu i promoviranje kratkih video filmova kojima se reklamira mali iPhone 12 s 5,4-inčnim AMOLED zaslonom. Zahvaljujući influencerima Appleov račun na TikToku koji je u travnju imao sam o 1.312 pratitelja, sada ima 366.500 pretplatnika, a 4 video filma koji su postani na njega, narasli su na 1,3 milijun pregleda.

Svi ti filmovi se temelje na istom "zapletu" - netko ima mogućnost čudesnog smanjivanja stvari, a glavni uspjeh mu je smanjiti iPhone 12 u iPhone 12 mini.

Oba modela pokreće 5nm A14 Bionic SoC procesor, a osim veličine zaslona, razlika između njih je u tome što iPhone 12 ima 6 GB RAM memorije, a iPhone 12 mini 4 GB, kao i u kameri, jer mini za razliku od trostruke mare u iPhoneu 12 (Wide, Ultra-wide, Telescopic), podjeduje samo Wide i Ultra-wide kamere.

S više od 800 milijuna aktivnih korisnika širom svijeta, TikTok je postao glavni promotivni kanal Applea, pa se ekipi iz Cupertina sigurno ne dopada što Trump želi banati TikTok iz SAD-a. Vidjet ćemo što će o tome nakon inauguracije misliti Biden.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->