Nalazite se
Članak
Objavljeno: 24.10.2011. 15:56

Steve Jobs 

Biografija Stevea Jobsa prvo izašla na Kindleu

Autorizirana biografija Stevea Jobsa pojavila se danas u digitalnim izdanjima, prvo na Amazonu, a potom i na iBook Storeu.

Biografija Stevea Jobsa prvo izašla na Kindleu

Mada to nama možda ne djeluje kao neka velika stvar, mnogi američki mediji objavili su kako je netom izašla autorizirana biografija Steve Jobsa, koju je napisao Walter Isaacson, izašla prije za amazonov Kindle, nego što se pojavila na iBook Storeu (iBookstore UK), što je po njima velika ironija.

Ironija ili ne, vrlo brzo je knjiga danas postala dostupna na obje platforme, stoga ne vjerujemo kako se Steve Jobs okreće u grobu zbog činjenice što se njegova biografija nije pojavila prvo na iBook Storeu, no Amerima je to očito velika senzacija.

U svakom slučaju, ova je biografija jedna od najbrže izdanih iza smrti osobe o kojoj se piše, obzirom da je izašla samo 3 tjedna od posljednjeg daha Stevea Jobsa.

Sudeći prema TV intervjuu s Walterom Isaacsonom, ova će knjiga rasvijetliti mnoge stvari iz prošlosti velikog vizionara i biznismena, koje je Jobs vrlo uspješno godinama skrivao.

Između ostaloga, u njoj se navodno može pročitati i o Jobsovim planovima za Apple TV uređaj, što je jedan od proizvoda s kojima bi Apple u sljedećih par godina trebao  i dalje intrigirati javnost i obarati prodajne rekorde.

Naravno, prije Apple televizora očekujemo iPhone 5 i iPad 3, pa bismo rekli kako se Apple još nekoliko godina ne mora bojati da će propasti zbog manjka Steveovih ideja, posebice ako će koristiti Jobsovo ime u promotivne svrhe, te širiti izjave kako iza svih proizvoda koji će izaći u sljedećih 5 godina stoji vizija velikog bossa.

U svakom slučaju, jedva čekamo pročitati ovu biografiju i otkriti kakve je sve to tajne Steve skrivao.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->