Nalazite se
Članak
Objavljeno: 01.12.2020. 12:27

Google Play 

Download: Najbolje aplikacije godine u Google Playu

Google je objavio listu osvajača nagrada Google Best of Play awards za 2020. godinu.

Download: Najbolje aplikacije godine u Google Playu

Koliko puta ste ove godine preuzimali nove Android aplikacije za svoj telefon u Google Playu i koliko vam je bilo teško pronaći igru ili aplikaciju koja vas zanima, obzirom na više od 3 milijuna appova koliko iha danas broji Googleova Play trgovina?

Bez obzira na tu silnu količinu sadržaja u Google Playu, Google je odabrao najbolje aplikacije, igre, filmove i knjige koje se nalaze u njegovoj online trgovini, pa ukoliko još uvijek tražite nešto što biste instalirali na svoj telefon, a nemate nikakvih ideja koju pucačinu odabrati od ponuđenih tisuća naslova, što preuzeti za svoju djecu, što preporučuju korisnici i koje indie igre se isplati isprobati, možda možete odabrati nekog od dobitnika nagrada Google Best of Play Awards za 2020. godinu.

Među dobitnicima nismo primijetili neka velika iznenađenja, jedino što nas je možda malo štrecnulo što je Disney+ aplikacija proglašena najboljom od strane korisnika, a mi je u našim krajevima još uvijek ne možemo koristiti. Isto se odnosi i na nagrađene knjige i filmove koji su u ponudi samo za korisnike izvan Hrvatske. 

No bez obzira na to, mi ćemo vam predstaviti sve dobitnike Google Best of Play Awardsa 2020 u svim kategorijama a oni su: 

Users’ Choice 2020 (US) 

Best App of 2020

Best Personal Growth Apps

Best Hidden Gem Apps 

Best Everyday Essential Apps

Best Apps for Good

Best Apps for Fun

Best Game of 2020 

Best Indie Games

Best Casual Games

Best Innovative Games

Best Competitive Games 

Best Books of 2020- Top 5 (US)

Best Movies of 2020- Top 5 (US)Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->