Nalazite se
  • Non Tech
  • Svijet
  • Jobs: Posljednji životni dah za uništenje Androida!
Članak
Objavljeno: 21.10.2011. 13:10

Steve Jobs 

Jobs: Posljednji životni dah za uništenje Androida!

Steve Jobs je izjavio kako želi uništiti Android i za to neće birati sredstva, piše u autoriziranoj biografiji.

Jobs: Posljednji životni dah za uništenje Androida!

U autoriziranoj biografiji Stevea Jobsa koja će se uskoro pojaviti na tržištu, pokojni vizionar i bivši šef Applea ne skriva animozitet prema Androidu, piše Associated Press, a prenosi BBC.

Steve Jobs je autoru biografije Walteru Isaacsonu izjavio kako sličnost googleovog Androida i appleovog iOS-a nije ništa drugo nego "velika krađa".

"Uništit ću Android, jer je to ukradeni proizvod. Za to sam spreman pokrenuti termonuklearni rat", izjavio je Jobs, dodavši kako će u to „uložiti svoj posljednji životni dah i potrošiti zadnji cent od appleovih 40 milijardi dolara na računu“.

 uložit ću svoj posljednji životni dah za uništenje Androida 

Steve Jobs

U biografiji se također navodi kako su Steve Jobs i Apple, sve do izlaska Androida bili u jako dobrim i prisnim odnosima s Googleom, a u to doba je bivši šef Googlea Eric Schmidt sjedio i u upravnom odboru Applea.

No, samo 10 mjeseci nakon izlaska iPhonea, pojavio se Android, a Jobs i Apple su u njemu odmah prepoznali krađu svojeg intelektualnog vlasništva i odnosi s Googleom su nepovratno zahladili.

Imamo osjećaj kako će biografija Stevea Jobsa biti veliki svjetski bestseller, jer je očito kako Jobs ovdje nije birao riječi kad je htio naglasiti nešto negativno ili pozitivno, za razliku od javnih nastupa u kojima je svoj odnos s Googleom prikazivao kao pozitivno konkurentski.Vezani sadržaji
Ključne riječi Google Apple Android Steve Jobs iOS
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->