Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.07.2019. 13:10

CES 2020 

Seksualne igračke dolaze na CES 2020

Idući CES će službeno dopustiti predstavljanje tehnologije seksualnih pomagala.

Seksualne igračke dolaze na CES 2020

Ovogodišnji CES sajam imao je jedan zanimljiv skandal, jer je na njemu prvo dodijeljena nagrada za inovaciju robotskom hands-free vibratoru pod nazivom Ose, a potom povučena, zbog stava organizatora iz udruženja CTE (Consumer Technology Association) da su takvi proizvodi neprimjereni za najveći svjetski sajam potrošačke elektronike te se na njemu više uopće neće smjeti izlagati. 

Nakon te kontroverzne odluke, tvrtka Lora DiCarlo koja je proizvela gadget napravila je veliki skandal, proglasivši CES sajmom koji ne poštuje ženska prava i žensku seksualnost. Tvrtka u kojoj su gotovo svi zaposlenici od inženjera do članova uprave žene, podigla je puno prašine u medijima uz potporu udruga za zaštitu ženskih prava, no sada će se stvari uvelike promijeniti.

CTE je naime upravo donio odluku po kojoj će se izlagačima koji proizvode seksualne igračke koje sadrže tehnološke inovacije dozvoliti predstavljanje novih proizvoda, počevši od CES 2020 sajma, a izlagat će ih u kategoriji "Health and Wellness ".

CTA je ujedno vratio nagradu za inovaciju tvrtki Lora DiCarlo, čija osnivačica i direktorica Lora Haddock kaže da je ovo još jedan uspješno savladan korak u borbi žena za njihova prava. Sada nas zanima koliko će industrija seksualnih pomagala iskoristiti ovu odluku CTA i koliko će izložbenog prostora na idućem CES-u zauzeti proizvođači nekih malo drugačijih gadgeta od onih na koje smo navikli. Možda se uskoro pojavi i neki seksualni robot.

Vezani sadržaji
Ključne riječi CTE CES 2020 seksualna pomagala
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam