Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.07.2020. 12:48

Super Mario rekorder 

Super Mario Bros je najskuplja igra u povijesti

Anonimni ponuditelj na aukciji je platio 114 tisuća dolara za rijetko izdanje igre Super Mario Bros iz 1985. godine.

Super Mario Bros je najskuplja igra u povijesti

Tvrtka Heritage Auctions ponovno je ušla u povijest aukcija, ovoga puta u domeni gaminga. Za Nintendo NES  igru Super MarioBros iz 1985. godine koja se nalazi na originalnom cartridgeu i u neotvorenom pakiranju, anonimni kupac je dao čak 114.000 dolara (751.835 kn), što malog talijanskog vodoinstalatera čini najskupljom video igrom u povijesti. Igra koja nikada nije raspakirana i igrana, tako je nadmašila prošlog rekordera, također Super Maria, koji se prodao po cijeni od 100 tisuća dolara.

Drugim riječima, ukoliko kod kuće pronađete neku igru iz davne povijesti gaminga, nemojte je ni za živu glavu bacati, jer biste se mogli dobro opernatiti.

Trebate jedino znati da se mora raditi o igri koja je danas vrlo rijetka, koja se nalazi zapakirana kao što je bila kada ste je kupili u dućanu, odnosno nikada nije bila raspakirana.

To je vjerojatno doista teško naći, jer tko je prije 30 i više godina kupio igru a da je nije zaigrao? Očito netko je i sada broji dolare, a o kolekcionaru koji je potrošio tolike novce nemamo komentara.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->