Nalazite se
  • Pop Tech
  • Cyberpunk: Stigao prvi veliki patch za PC i konzole
Članak
Objavljeno: 24.01.2021. 11:38

Cyberpunk 2077 1.1 

Cyberpunk: Stigao prvi veliki patch za PC i konzole

Cyberpunk 2077 1.1 nadoogradnja usmjerena je najviše na korištenje memorije i rušenja koja su izludila gamere.

Cyberpunk: Stigao prvi veliki patch za PC i konzole

Kao što je i obećao, CD Projekt Red je izdao prvi od dva velika patcha za igru Cyberpunk 2077, koja je izludila mnoge gamere, posebice one na PS4 i Xbox One konzolama koji su u velikom broju odlučili zatražiti povrat novca.

Patch koji igru nadograđuje na Cyberpunk 2077 1.1 inačicu, namijenjen je gamerima na Windows PC-ima, konzolama i Stadiji te prema objavi developera predstavlja "temelje" za buduće nadogradnje, dok istovremeno popravlja neke probleme s korištenjem memorije i rušenjima igre.

Patch koji je već dostupan u ovom trenutku, veličine je između 6 i 9 GB na Steamu, oko 1 GB na GOG-u te 16 GB na Xbox One i PS4 konzolama.

Prema tvrdnji CD Projekt Reda, iza ovog patcha u veljači će biti izdan novi, još veći, koji će posebice biti namijenjen konzolama te bi trebao donijeti značajna poboljšanja i optimizacije na PS4 i PS5 konzole, te srediti korištenje memorije na Xboxu One i Xbox Series X i S platformama.

PC gamerima patch omogućuje ostvarivanje "achievementsa" dok igraju offline, a postoje i neki "fixevi" namijenjeni isključivo za Stadiju.

Kad instalirate ovaj patch recite nam na našem Fejsu je li se nešto drastično poboljšalo u igri, ili treba čekati iduću zakrpu.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->