Nalazite se
  • Pop Tech
  • Garmin lansira nove flagship pametne satove
Članak
Objavljeno: 31.05.2023. 17:54

Garmin 

Garmin lansira nove flagship pametne satove

Novi satovi dolaze s AMOLED zaslonima, poboljšanim prognostičkim kartama i naprednim fitness značajkama.

Garmin lansira nove flagship pametne satove

Garmin je najavio nove pametne satove iz serija Epix Pro i Fenix ​​7 Pro koji dolaze sa značajkama namijenjenim sportašima, planinarima i ozbiljnim istraživačima divljine.

Epix Pro serija satova se ističe svijetlim i jasnim AMOLED zaslonima koji pružaju živopisnu sliku, a tu su još i ugrađena svjetiljka s višestrukim intenzitetima i načinom rada stroboskopa, opcijom vizualnog prikaza samo crvenom bojom za tamnije uvjete i mnoštvo naprednih fitness značajki.

epix-Pro-image

Epix Pro uključuje desetke novih, unaprijed učitanih aktivnosti poput nogometa, košarke, jahanja, sportova s ​​reketom i još mnogo toga. Uređaji za praćenje fitnessa sada nude rezultate izdržljivosti i rezultate na brdima za napredne metrike.

Trkači i šetači također će primati obavijesti o zanimljivim točkama duž rute. Postoje nove vizualizacije prognostičke karte za pregled lokalnih uvjeta i nadograđeno sjenčanje za lakše razumijevanje nadmorskih visina unutar topografskih karata.

epix-Pro-Series

Epix Pro linija izlazi u tri veličine (42 mm, 47 mm i 51 mm, a cijene počinju od 900 USD.

Serija Fenix ​​7 Pro namijenjena je ozbiljnim istraživačima te dolazi sa solarnim punjenjem, snažnom LED svjetiljkom, nadogradnjama za mapiranje i crvenim sigurnosnim svjetlom, a sve to ima za cilj pružiti bolje informiranje kada trenirate u mraku.

fenix-7-Pro-navigation

Senzor brzine otkucaja srca također je značajno poboljšan, s novim optičkim senzorima i algoritmima specifičnim za sport koji prate vaš puls kroz niz različitih aktivnosti.

Nova značajka rezultata izdržljivosti mjeri koliko vam je lako/teško sudjelovati u dugotrajnim fizičkim aktivnostima, kombinirajući V02 senzore i podatke o prethodnom treningu.

fenix-7-Pro-Series-hero-image-for-newsroom

Baš kao i Epix Pro, Fenix ​​7 može se pohvaliti ažuriranim sustavom mapiranja s vremenskim slojevima, točkama interesa i poboljšanjima topografskih karata. Tu su i nove unaprijed učitane aktivnosti kao što su rafting i motocross.

fenix-7-Pro-Series

Fenix ​​7 Pro dostupan je u više veličina i dizajna, počevši od 800 USD.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Garmin Epix Pro Fenix ​​7 Pro
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->