Nalazite se
  • Pop Tech
  • Igra The Lord of the Rings: Gollum kasni
Članak
Objavljeno: 27.01.2021. 10:46

Odgoda 

Igra The Lord of the Rings: Gollum kasni

Game developer Daedalic objavio je da stealth avantura neće izaći ove godine već iduće.

Igra The Lord of the Rings: Gollum kasni

Tijekom protekle 2020. godine bilo je obilje odgoda i kašnjenja novih video igara, a kako se čini, ni 2021. po tome neće biti bolja.

Najnovija odgoda na punih godinu dana, zadesila je igru The Lord of the Rings: Gollum, stealth avanturu smještenu u svijet Gospodara prstenova, u kojoj će igrači voditi Golluma kroz potragu za jedinom stvari koja mu je dragocjena.

Njemački developer Daedalic je objavio da se izlazak igre iz 2021. pomiče na 2022. godinu, no ne navodi zbog čega, mada nije teško zaključiti da u tome glavnu ulogu ima pandemija.

Igra je dosad najambiciozniji projekt Daedalica te donosi vrhunsku grafiku na PC, Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series platforme, što uključuje i ray-tracing na podržanom hardveru, a prema prvom traileru to doista izgleda sjajno, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Osim vizualnog dizajna, igra će donijeti i jako zanimljiv stealth gameplay, u kojom ćete se morati puno skrivati, šuljati, vrebati i napadati iz sjene, dok će posebnu zanimljivost uvesti Gollumova podijeljena ličnost, što znači da ćete se često naći u dilemi koju osobnost koristiti kako biste došli do rješenja problema i krajnjeg cilja. Razlika između Golluma i Smeagola će vam pružiti i mogućnost odabira naracije, što znači da ćete imati raznovrsne mogućnosti razvoja priče.  

U svakom slučaju ovo je naslov na koji treba obratiti pozornost, pa nam je stoga jako žao što ćemo se još dosta načekati dragog Golluma koji želi istjerati pravdu iz lopovskih Hobbita i doći do "svojeg najdragocjenijeg".Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->