Nalazite se
  • Pop Tech
  • LG Tone Free antivirusne slušalice imaju ANC
Članak
Objavljeno: 26.10.2020. 14:03

LG FN7 

LG Tone Free antivirusne slušalice imaju ANC 

Osim što dolaze s kutijom koja ubija COVID-19, slušalice imaju i aktivno poništavanje buke.

LG Tone Free antivirusne slušalice imaju ANC

LG-eve najnovije Tone Free FN7 bežične "in-ear" slušalice, osim kutije za punjenje s UV zračenjem koje ubija sve viruse i bakterije, dobile su još jednu zanimljivu i možda važniju značajku, sustav za aktivno poništavanje pozadinske buke.

Svaka slušalica posjeduje 3 mikrofona koji prate i poništavaju zvučne valove iz svih smjerova, što vam omogućuje uživanje u slušanju glazbe bez povećanja jačine. 

Dizajn je sličan FN6 modelu, uključujući navoje koji omogućuju čvršće brtvljenje uha za maksimalno smanjenje pasivnog zvuka, pa LG tvrdi da će slušalice gotovo u potpunosti neutralizirati sve pozadinske zvukove.

Slušalice ujedno dolaze i sa sustavom za procesiranje signala tvrtke Meridian Audio koji omogućuje "iskustvo razglasa pozornice i visoku čistoću vokala", a postavke  ekvilizacije se mogu podesiti putem LG-eve Tone Free aplikacije za Android i iOS uređaje.

FN7 slušalice kreću prvo u prodaju u Južnoj Koreji, po cijeni od 219.00 wona (cca 1.236 kn), a u 4. kvartalu ove godine bi trebale postati globalno dostupne.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->