Nalazite se
  • Pop Tech
  • Nest zvučnici osjećaju vašu nazočnost
Članak
Objavljeno: 24.09.2022. 12:38

Google Home 

Nest zvučnici osjećaju vašu nazočnost

Google Home sustav više neće ovisiti o vašem termostatu ili pametnoj bravi.

Nest zvučnici osjećaju vašu nazočnost

Google Home se više ne mora oslanjati samo na pametne kućne uređaje poput termostata da bi znao jeste li u blizini ili ne. Opcijska značajka za otkrivanje prisutnosti u domu sada može koristiti interakcije s Nest zvučnicima i pametnim zaslonima kako bi pomogla u otkrivanju aktivnosti u vašem domu, dopuštajući joj da izvršava automatizirane radnje.

Ako, na primjer, razgovarate sa svojim Nest Audiom ili dodirnete svoj Nest Hub, Google bi mogao znati da treba upaliti svjetla. Druga generacija Nest Hubova također može koristiti svoj radarski senzor Soli da otkrije kada ste blizu.

Možete omogućiti otkrivanje prisutnosti u aplikaciji Google Home za Android i iOS tako da posjetite odjeljak Značajke u postavkama. Detekcija je strogo opcijska, a Google naglašava da ambijentalna buka neće pokrenuti znakove prisutnosti. Kamere, zvona na vratima i Nest Hub Max neće prebacivati ​​uređaje između načina rada "kod kuće" i "odsutan".

Proširenje čini otkrivanje prisutnosti znatno korisnijim. Do sada su vam trebali Nest Guard, Nest Protect, Nest Thermostat ili Nest x Yale pametnu bravu u tandemu s lokacijom vašeg telefona.

Korištenje zvučnika i zaslona moglo bi Googleovu automatizaciju pametnog doma učiniti pouzdanijom.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Google Home Nest
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->