Nalazite se
  • Pop Tech
  • Netflix dobiva ekskluzivna prava na Sonyeve filmove
Članak
Objavljeno: 09.04.2021. 13:18

Netflix 

Netflix dobiva ekskluzivna prava na Sonyeve filmove

Vjerujemo da će ovo razveseliti sve korisnike popularnog streaming servisa za filmove i serije.

Netflix dobiva ekskluzivna prava na Sonyeve filmove

Najpoznatiji video streaming servis Netflix potpisao je ugovor sa Sonyem na 5 godina, koji će mu za 1 milijardu dolara donijeti ekskluzivna prava na sve Sonyeve filmove, počevši od 2022. godine.

Prema tvrdnji Hollywood Reportera, taj će skupi ugovor Netflixu donijeti brojne vrhunske kino filmove, uključujući Morbius, Uncharted, Bullet Train i nastavak crtića Spider-Man: Into the Spider-Verse, koji je 2019. godine osvojio Oskara za najbolji animirani film.

Osim para, ugovor Sonyu donosi i obećanje Netflixa da će investirati u razvoj novih filmova studija koji rade za Sony.

Pretplatnicima Netflixa će dodatno zadovoljstvo donijeti odluka Sonya da njegovi novi filmovi budu puštani na streaming platformi istovremeno kada i u kinima, što je potez sličan Warner Brothersu koji je rekao da će svi njegovi filmovi istovremeno biti dostupni na HBO Maxu kada i u kinima. Universal svoje naslove omogućuje za streaming samo 17 dana nakon kino premijere, dok je Paramount rekao da će Mission: Impossible 7 i A Quiet Place Part II stići na Paramount+ streaming platformu 45 dana nakon početka prikazivanja u kino dvoranama. 

Pitamo se tko će ubuduće uopće ići u kina. Nabavite si telku s velikom dijagonalom, ispecite kokice u mikrovalnoj i uživajte u gledanju iz ležećeg položaja. Neprocjenjivo.Vezani sadržaji
Ključne riječi Sony Filmovi ugovor streaming Netflix
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->