Nalazite se
  • Pop Tech
  • Osjetite headshot s novim Razerovim slušalicama
Članak
Objavljeno: 23.10.2021. 19:30

Razer 

Osjetite headshot s novim Razerovim slušalicama

Nove Kraken V3 Pro slušalice dolaze s HyperSense tehnologijom koja prenosi zvučne vibracije u dodirni haptički feedback.

Osjetite headshot s novim Razerovim slušalicama

Na RazerCon 2021 livestream događanju Razer je lansirao slušalice s HyperSense haptic feedback tehnologijom koja će vašem gamingu pružiti novu dimenziju realnosti. 

Nove Kraken V3 Pro su prve Razerove bežične slušalice namijenjene gamerima koje sadrže HyperSense osjetilnu tehnologiju koja funkcionira na sličan način kao neki kontroleri koji vibracijama održavaju zbivanja u igri poput eksplozija i pucanja.

K3P 3

U njih su ugrađeni Lofelt L5 haptički zvučnici (driveri) koji u realnom vremenu prenose audio događanja iz igre u vibracije, a spajaju se putem Razerove Hyperspeed 2,4 GHz tehnologije za koju Razer tvrdi da je prema TÜV SÜD PS testovima trostruko brža od bilo koje druge bežične gaming tehnologije.

Slušalice dolaze s bežičnim dongleom koji je kompatibilan s PlayStationom i Switchem, a mogu raditi i putem kabela s 3,5 mm priključkom.

Osim haptičkih drivera slušalice sadrže i TriForce Titanium 50 mm 3-u-1 zvučnike za koje tvrde da fantastično reproduciraju basove, srednje i visoke tonove, a omogućuju i THX 7.1 surround zvuk.

K3P

Kraken V3 Pro slušalice će se prodavati po cijeni od 199,99 američkih dolara, a kažu da će biti dostupne "uskoro".

Vjerujemo da će doista biti specijalan doživljaj kada s ovim slušalicama na glavi popijete headshot.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->