Nalazite se
  • Pop Tech
  • Ridley Scott mrzi seriju koja se radi njegovom Alienu
Članak
Objavljeno: 14.10.2021. 17:02

Alieni 

Ridley Scott mrzi seriju koja se radi njegovom Alienu

Poznati redatelj smatra da se serija neće moći ni malo uspoređivati s njegovim prvim Alien filmom iz 1979.

Ridley Scott mrzi seriju koja se radi njegovom Alienu

Noah Hawley, redatelj poznat po serijalima Legion i Fargo, iduće godine će započeti snimanje nove TV serije Alien za producentsku kuću FX Networks i streaming platformu Hulu.

U ovom trenutku nisu poznati nikakvi detalji o seriji, osim što se zna da će se zbivati na Zemlji, no već sada su reakcije prilično negativne, a jedan od najžešćih kritičara je redatelj Ridley Scott koji je izjavio da se protivi snimanju serije jer se neće moći ni uspoređivati s njegovim klasikom Alien iz 1979. godine te smatra da je to prostituiranje franšize.

Doduše, Scott ima i vlastitih problema, jer njegov film Alien: Covenant nije dobro prošao na blagajnama kino dvorana pa još uvijek osjeća gorčinu u ustima. Možda će je isprati ako mu The Last Duel prođe bolje.

S druge strane, Hawley smatra da film i seriju niti ne treba uspoređivati, jer ona neće pratiti zbivanja vezana uz Ripley (Sigourney Weaver), već priča vlastitu priču smještenu na Zemlju.

Biti će zanimljivo vidjeti kako će poznata čudovišta koja su izrađena kao biološko oružje od strane jedne drevne rase krstariti našim gradovima i ulicama i hoće li više prevagnuti akcija ili horror. Iskreno rečeno i mi smo pomalo skepštični, no kako se kaže, „bumo vidli“.

Snimanje započinje u proljeće 2022.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->