Nalazite se
  • Pop Tech
  • Slušalice sa subwoofwerom koji provodi zvuk kroz kožu
Članak
Objavljeno: 11.11.2022. 10:31

Sonic Lamb 

Slušalice sa subwoofwerom koji provodi zvuk kroz kožu

Sonic Lamb slušalice vrhunski doživljaj zahvaljujući hibridnom pogonskom sustavu s pojačavanjem basa uz pomoć kožne vodljivosti.

Slušalice sa subwoofwerom koji provodi zvuk kroz kožu

Indijski startup Sonic Lamb razvio je istoimene hi-fi slušalice koje će vam, kako kažu, omogućiti "aergazmičko" iskustvo slušanja glazbe, što bi u prijevodu trebalo značiti da ćete doživjeti tjelesni vrhunac tijekom slušanja Rammsteina.

sb6

Glavna stvar u slušalicama je novi tip subwoofera koji će vam niske bas frekvencije podići na novu razinu. Sustav zvučnika koristi tradicionalni upravljački program zvučnika za isporuku većine zvuka, ali zatim odvaja niski nivo u zasebni sustav koji prenosi vibracije izravno na vašu kožui kosti. Križanje između ovih sustava događa se na frekvencijama oko 200 Hz, što znači da će vaše tijelo postati subwoofer koji će vam omogućiti da niske bas frekvencije "čujete" doslovce na vlastitom tijelu, kao što možete vidjeti u ovom videu.

SL2

Slušalice se pune preko USB-C, a trajanje baterije je procijenjeno na između 6-24 sata pri maksimalnoj glasnoći, u potpunosti ovisno o tome koliko jako okrenete bas. To se može učiniti u hodu pomoću malog plastičnog kotačića koji vas vodi između četiri moda slušanja, a tu je i ugrađeni dvostruki mikrofonski niz za poništavanje okolne buke.

Slušalice se trenutno nalaze u sustavu crowdfundinga na Indiegogo portalu, pa ih u "early bid" ponudi možete naručiti po cijeni od 1.472 kn, što je za 33 posto manje od cijene koja će biti u trgovinama.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Sonic Lamb
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->