Nalazite se
  • Pop Tech
  • Star Wars Squadrons dobiva 4K 120 fps na konzolama
Članak
Objavljeno: 26.11.2020. 12:58

EA 

Star Wars Squadrons dobiva 4K 120 fps na konzolama

EA je nadogradio najnoviji naslov iz Star Wars franšize za PS5, Xbox Series X i PC VR platforme.

Star Wars Squadrons dobiva 4K 120 fps na konzolama

Nakon Assassin's Creeda, konzole "iduće generacije", dobile su još jednu nadogradnju koju donosi Electronic Arts za igru Star Wars Squadrons.

Na PS5 konzoli nadogradnja donosi poboljšanu vizualnu kvalitetu i osvjetljenje, dok nadogradnja za Xbox Series X uključuje i 120 sličica u sekundi uz smanjenje kvalitete, kao i podršku za zaslone s različitim osvježavanjem i razlučivostima koje mogu ići do 4K.

Osim ovih stvari koje donosi patch 3.0, dolazi i "tweak" za one koji koriste VR headset za PC. Njima će doći vizualna poboljšanja performansi kroz opciju Forward rendering, a korisnici s visokorezolucijskim headsetovima poput Valve Indexa, moći će uživati u višim razlučivostima i dobiti mogućnost skaliranja rezolucije kako bi dobili glađe izvođenje ukoliko nemaju najjače grafičke kartice.

Nova nadogradnja već je dostupna svim korisnicima i prvi dojmovi su podijeljeni. Jedni kažu da postoje neki problemi u vizualnom izvođenju igre, dok drugi pozdravljaju nove "settinge" kao odličnu stvar.  Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->