Nalazite se
  • Pop Tech
  • Starlink Mini vam može stati u ruksak
Članak
Objavljeno: 21.06.2024. 15:38

SpaceX 

Starlink Mini vam može stati u ruksak

SpaceX je korisnicima Starlink interneta započeo slati ponude za novi mini kit koji će vam omogućiti korištenje satelitskog interneta u pokretu.

Starlink Mini vam može stati u ruksak

Korisnici Starlink interneta u SAD-u počeli su dobivati ponude za Starlink Mini Kit komplet za satelitski Internet u kojem se dobiva znatno manja antena s ugrađenim Wi-Fi ruterom, koji troši manje energije za rad i ima ulaz za istosmjernu struju, što znači da ga možete puniti powerbankovima.

Prema tim specifikacijama je jasno da SpaceX nudi kompaktni komplet za svoj satelitski Internet koji je prijenosan, stane vam u ruksak i jednostavan je za uporabu, a trebao bi vam omogućiti brzine prijenosa veće od 100 Mbps.

slm0

Sam komplet koji će se u početku nuditi samo postojećim korisnicima Starlinka, prodaje se po cijeni od 599 američkih dolara, a korisnici će ga morati spojiti s Mini Roam uslugom tvrtke koja će ih koštati dodatnih 30 dolara mjesečno.

Za očekivati je da Starlink Mini neće biti dugo ograničen na Sjedinjene države, već će se uskoro proširiti globalno, a Elon Musk i ekipa očekuju da će mu cijena iznositi upola manje, mada to još ne komuniciraju u ponudi koju šalju korisnicima.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Starlink
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->