Nalazite se
  • Pop Tech
  • U prodaji električni auto sa solarnim punjenjem
Članak
Objavljeno: 06.11.2022. 10:56

Wink Solar 

U prodaji električni auto sa solarnim punjenjem

Mali gradski autić dolazi s prihvatljivom cijenom i mogućnošću solarnog punjenja baterija.

U prodaji električni auto sa solarnim punjenjem

Američki starup Wink Motors objavio je početak prodaje svojeg malog gradskog električnog auta, koji košta samo 9.995 dolara, odnosno oko 76.800 kn, no zasad je dostupan samo za kupce u SAD-u.

Automobil Wink se prodaje u različitim konfiguracijama, među kojima je i Wink Solar inačica s krovnom sunčevom pločom pomoću koje možete nadopunjavati njegov LiFePO4 baterijski paket i time su produžiti domet za 24 km dnevno.

wink 5

Jasno je da od ovog autića ne možete očekivati prevelike performanse u pogledu brzine i dometa, pa će mu baterija omogućiti domet do 96 km te maksimalnu brzinu od 40 km/h.

wink 2

U automobilu mogu udobno sjediti 2 osobe, no mogu stati i četiri, s time da će u tom slučaju dvije na zadnjem sjedištu biti malo nagurane.

Što se opreme tiče, u Winku se nalaze klima uređaji, grijači, električni podizači prozora, električne brave na vratima, retrovizori, sigurnosni pojasevi u 3 točke, kamere, infotainment ekrani, USB punjači, pretinci za rukavice, prtljažnik i sklopiva stražnja sjedala za dodatni prtljažni prostor.

wink 4

Automobil je dobio dozvolu za vožnju na prometnicama u SAD-u, a zasad nije poznato hoće li se i kada naći i na drugim tržištima izvan Amerike.

Više informacija potražite na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Wink Solar
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->