Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: 3D isprintani MP3 player oblika kazete
Članak
Objavljeno: 26.07.2012. 12:49

Mixtape 

VIDEO: 3D isprintani MP3 player oblika kazete

Naručite 3D isprintani MP3 player oblika audio kazete u kitu i sami ga složite.

VIDEO: 3D isprintani MP3 player oblika kazete

Tvrtka MakerBot, poznata po svojim 3D printerima MakerBot Replicator, počela je isporučivati MP3 playere u kitu, koji izgledaju poput stare dobre audio kazete.

Mada vam se možda čini kako nove generacije više ne znaju što su audio kazete koje su prije više godina gotovo potpuno nestale iz uporabe, u svijetu su postali popularni zanimljivi gadgeti njihovog oblika, mada u sebi više ne sadržavaju magnetske vrpce, već ih prodaju kao retro USB diskove ili MP3 Playere.

Tvrtka MakerBot, koja je jedna od prvih u svijetu pokrenula komercijalnu prodaju svojih 3D printera, proizvela je zanimljiv gadget, MP3 player koji vanjštinom djeluje kao vjerna replika audio kazete, no u sebi sadrži digitalni MP3 player.

Ako kojim slučajem već posjedujete njihov 3D printer Replicator, za 25 dolara ćete dobiti paketić s elektronskim komponentama, datoteke, upute, planove za printanje plastičnih dijelova i slaganje MP3 uređaja. Ukoliko ga nemate, za 40 dolara će vam poslati kompletan uređaj u kitu, koji ćete za nekoliko minuta moći složiti, napuniti ga omiljenim pjesmama i uživati u originalnom gadgetu retro stila.

Valja naglasiti da Mixtape MP3 player u kitu isporučuju i u Hrvatsku, no moramo vas upozoriti da će vas troškovi dostave koštati još dvadesetak dolara.

Više informacija potražite na ovom linku: www.makerbot.com/mixtape

VIDEO: MakerBot MixtapeVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->