Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Audijev auto vozite s AR naočalama
Članak
Objavljeno: 27.01.2023. 10:56

Audi Activesphere 

VIDEO: Audijev auto vozite s AR naočalama

Audijev koncept Activesphere EV napravljen je za offroad vožnju i proširenu stvarnost.

VIDEO: Audijev auto vozite s AR naočalama

Audi je predstavio svoj novi koncept Activesphere EV, električni crossover napravljen za terensku vožnju, koji dolazi s robusnim podvozjem, podiznim ovjesom i jednostavnim načinima za nošenje vaše sportske opreme. Primjerice, stražnji dio se može transformirati u prostor za utovar s dovoljno mjesta za vaše e-bicikle.

A230548_medium

Novi konceptualni auto izvana ima profil poput limuzine a iznutra uključuje prostranu, svijetlu unutrašnjost dizajniranu za opuštanje dok je vozilo u načinu rada za samostalnu vožnju, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Putnici nose AR naočale koje daju vitalne brojke performansi, kao i infotainment i virtualne asistentske kontrole. Naočale čak mogu pratiti vaše zdravstvene i fitness podatke dok vozite e-bicikl na stazi. Kada ste spremni preuzeti kontrolu, ploča i upravljač podižu se na svoje mjesto.

A230546_medium

Audi tvrdi da električni auto ima domet veći od 600 km i brzo punjenje od 270 kW koristeći arhitekturu od 800 V, a baterija od 100 kWh može se napuniti od 5 do 80 posto u 25 minuta.

A230547_medium

Mada je ovo zasad samo koncept, mnoge tehnologije koje su zamišljene za Activesphere EV mogle bi se naći u novim Audijima serijske proizvodnje.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Audi Activesphere
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->