Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Bizarna digitalna maska odražava vašu ličnost
Članak
Objavljeno: 13.06.2024. 12:42

Qudi 

VIDEO: Bizarna digitalna maska odražava vašu ličnost

Emocionalna LED maska otvara usta na vaš govor, reagira na pokrete glave i u potpunosti se može prilagoditi vašoj ličnosti.

VIDEO: Bizarna digitalna maska odražava vašu ličnost

U vrijeme COVID-19 pandemije svi smo morali nositi zaštitne maske kako bismo sebe i druge zaštitili od zaraze. Kako je vrijeme prolazilo, sve više su postale popularne maske s različitim oslikanim motivima koji su odražavali ličnost ili raspoloženje nositelja, ili su jednostavno unijeli malo veselja u to mračno doba.

Tvrtka Qudi je tada razvila digitalnu masku koja LED svjetlima stvara digitalna usta i izraze kojima ste mogli ljude upozoriti na držanje distance ili im prenijeti svoje emotivno stanje.

Nakon pandemije tvrtka nije odustala od svoje inovacije i upravo je Kickstarteru pokrenula crowdfunding kampanju s novu inačicu pod nazivom Qudi Mask 2, koja nudi veće mogućnosti personaliziranja i interakcije s okolnim svijetom, s idejom da postane neka vrsta modnog dodatka novim generacijama korisnika.

Mada nam je teško povjerovati da će se ljudi skrivati iz ovih maski bez nekog posebnog (zdravstvenog) razloga, Qudi misli da bi mogle postati jako popularne pa možda svjedočimo početku stvaranja nekog novog trenda.   

Maska izgleda više kao digitalni štitnik za lice, i omogućuje vam da se sakrijete pred svijetom koji vas okružuje, a kao i prvi model, također ima digitalna usta koja se pomiču kada nositelj govori i reagiraju u skladu s tim određenim pokretima glave, a postoji više od 30 različitih raspoloženja koja se mogu prikazati kroz ta dva velika oka i obrve, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Uz masku dobivate i aplikaciju sa softerom za kreiranje emotikona pa postoje stotine prilagodbi očiju, usta i obrva s kojima se možete poigrati, kao i brojne sheme boja koje možete koristiti.

Budući da je Kickstarter kampanja projekta već prikupila traženi iznos, Super Early i Early Bird kupci mogu očekivati ​​isporuku maske od prosinca po cijeni 129 američkih dolara, što je 35% niže od očekivane maloprodajne cijene.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Qudi
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->