Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: FPS u kojem imate motornu pilu umjesto noge
Članak
Objavljeno: 09.04.2021. 12:21

Turbo Overkill 

VIDEO: FPS u kojem imate motornu pilu umjesto noge

Nova žestoka pucačka igra smještena je u cyberpunk okoliš i pomalo nas podsjeća na klon Serious Sama.

VIDEO: FPS u kojem imate motornu pilu umjesto noge

Ljubitelji ultranasilnih pucačkih igara iz prvog lica vjerojatno će biti oduševljeni novim naslovom developera Trigger Happy Interactive pod nazivom Turbo Overkill, koji možemo nazvati indie FPS-om u svijetu cyberpunka.

Igra koja donosi štimung legendarnih pucačina poput Duke Nukema 3D, Quakea i Serious Sama smještena je u futuristički, neonom osvijetljeni okoliš grada pod nazivom Neo-paradise i koliko nam se čini nema gotovo nikakvu smislenu priču. Vaš lik je ubilački stroj kojem je jedina zadaća pomesti sve gadove koji mu se nađu na putu uz pomoć velike lepeze ubojitih rekvizita, koji uključuju sačmarice, automate, puške, pištolje, bacače raketa i po prvi puta motornu pilu koja mu je pričvršćena za nogu (ili umjesto noge), kao što možete vidjeti u ovom videu.

Igra će biti podijeljena na tri epizode sastavljene od još nepoznatog broja levela, a osim aiming skilla (preciznog ciljanja) bit će vam važan i movement skill (vještina brzog kretanja), koji će vam između ostaloga omogućiti double jumpove, "slajdanje" uz zidove i ultrabrzo kretanje. To poprilično podsjeća na Quake III Arena i Unreal Tournament levele, s tom razlikom da nisu predvidjeli nikakav multiplayer, što je šteta jer mislimo da bi ovakav setting bio idealan za dobar MP FPS.

turbo overkill

Drugim riječima ovo bezumno napucavanje će biti nešto poput klona Serious Sama i omogućit će vam da se iživljavate s ciljem oslobađanja od svakodnevnog stresa, pa nemojte očekivati nešto pretjerano originalno, mada kažu da će se igri naći i obilje skrivenih područja.

Nama je bez obzira na to igra dovoljno privlačna da već počinjemo brusiti zube i jedva čekamo kada ćemo je imati priliku zaigrati. Zasad još nije poznato kada će izaći, no kažu da je izlazak "SOON", pa se nadamo kako nećemo morati dugo čekati da nogom s motorkom počnemo rezati glave. Poslastica.

Igra izlazi na Steamu i zasad je izvjesno samo da će se pojaviti u inačici za Windows PC računala.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->