Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Kamera printa fotke i s telefona
Članak
Objavljeno: 17.11.2021. 12:33

Fujifilm 

VIDEO: Kamera printa fotke i s telefona

Fujifilmova nova instant kamera dolazi s većom rezolucijom i poboljšanom integracijom pametnog telefona.

VIDEO: Kamera printa fotke i s telefona

Svim ljubiteljima fotografija u obliku fizičkog medija Fujifilm donosi novu instant kameru Instax Mini Evo, koja omogućuje da nakon fotkanja, slike direktno iz nje otisnete na Instant Mini film, odnosno fotke formata veličine kreditne kartice.

Kamera dolazi s priličnim poboljšanjima u odnosu na prošli model, što uključuje višu rezoluciju i poboljšanu integraciju pametnog telefona, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Obzirom da se radi o hibridnoj kameri, slike možete pregledavati na LCD zaslonu i potom odabrati koje želite isprintati, no na ovom modelu imate i mogućnost da ih poboljšate ili uljepšate s više od 100 kombinacija efekata koji uključuju "Soft Focus," "Light Leak," "Monochrome" i "Retro", a potom, ako ih ne želite ispisati, možete ih bluetoothom poslati na pametni telefon. Ono što je dodatno zanimljivo je u tome što isto funkcionira i obrnuto, što znači da slike sa svojeg telefona možete poslati na Instax Mini Evo, obraditi ih istim filterima i potom ispisati direktno iz kamere.

I uz sve ovo, svoj pametni telefon možete koristiti i kao daljinski upravljač za „okidanje“ fotki kamerom.

Nova kamera stiže na japansko tržište 3. prosinca ove godine, a na američko u veljači 2022. po cijeni od 200 dolara. Hoće li i kada stići u Europu za sada još nije poznato.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->