Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Letite ornitopterom u besplatnoj ekspanziji
Članak
Objavljeno: 15.02.2024. 10:11

Microsoft Flight Simulator 

VIDEO: Letite ornitopterom u besplatnoj ekspanziji

Microsoft je lansirao besplatnu ekspanziju Dune za Microsoft Flight Simulator koja vam omogućuje letenje jedinstvenom letjelicom.

VIDEO: Letite ornitopterom u besplatnoj ekspanziji

Kao što vam je već vjerojatno poznato, 1. ožujka ove godine u kina će stići film Dune: Part Two u kojem će nas redatelj Denis Villeneuve vratiti na pješčani planet Arrakis, gdje ćemo pratiti zbivanja vezana uz planet s najdragocjenijim resursom u svemiru, začinom bez kojeg bi navigacija svemirom bila nemoguća.

Microsoft i Xbox u suradnji s Legendary Pictures i Warner Bros. Pictures, povodom premijere filma su lansirali besplatnu ekspanziju za zrakoplovnu simulaciju Microsoft Flight Simulator, u kojoj ćete po prvi puta napustiti Zemlju i dobiti priliku letjeti iznad krajolika pješčanog planeta u jedinstvenoj ornitopter letjelici.

Ornitopter je specifičan leteći stroj kojeg pokreću četiri precizno podešena oscilirajuća krila, koja mu omogućuju letenje "mahanjem" krilima poput vilinog konjica.

U ekspanziji ćete upravljati Royal Atreides Ornithopterom, posebnom inačicom letjelice ultraperformansi, poznatoj po svom munjevitom ubrzanju, velikim brzinama i preciznoj upravljivosti.

U kokpitu Royal Atreides Ornithoptera ćete proći tri obuke, polijetanje, slijetanje i slobodni pad, a nakon što savladate osnove letenja, moći ćete krenuti u misije, među kojima se nalazi i spašavanje instruktora letenja prije nego što ga proguta golema pješčana oluja, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 U ekspanziji Microsoft lansira i specijalnu Xbox Series S konzolu sa stalkom za ornitopter na temu Dina i Floating Controller za Xbox, koji je također inspiriran Dinama.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Microsoft Flight Simulator
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->