Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Pametna narukvica za sigurno sunčanje
Članak
Objavljeno: 15.01.2014. 16:13

CES 2014 

VIDEO: Pametna narukvica za sigurno sunčanje

Proizvođač ovog korisnog nosivog gadgeta angažirao je vrhunsku dizajnericu nakita.

VIDEO: Pametna narukvica za sigurno sunčanje

Tvrtka Netatmo na ovogodišnjem CES sajmu je prezentirala June, svoj pametni nosivi gadget u obliku narukvice opremljene senzorom UV zraka, koja podatke o sunčevom zračenju šalje aplikaciji vašeg pametnog telefona.

Na aplikaciji možete provjeriti jesu li UV zrake opasne za izlaganje vaše kože Suncu, a uoči sunčanja ćete ju moći isprogramirati da vas alarmira kada zaključi da bi dalje izlaganje moglo biti opasno.

Osim toga, ova će vam aplikacija nuditi i savjete za sunčanje, predlagati zaštitu, a sve to u kombinaciji podataka senzora s June narukvice i podataka o tipu vaše kože.

Za razliku od drugih proizvođača nosivih gadgeta, Netatmo je odlučio napraviti narukvicu isključivo za žene, a za njezinu izradu je angažirao poznatu francusku dizajnericu Camille Toupet, koja dizajnira nakit za poznate modne brandove Harry Winston i Louis Vuitton, pa možemo reći da je ovo pravi fashion gadget.

June narukvica će koštati 99 dolara (555 kn) i biti će dostupna u drugom kvartalu ove godine, te će se osim u dućanima s elektronikom, prodavati u trgovinama s kozmetikom, nakitom i fashion robom.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->