Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Pametni krevet eliminira i hrkanje
Članak
Objavljeno: 07.01.2022. 15:52

CES 2022 

VIDEO: Pametni krevet eliminira i hrkanje

Tvrtka Sleep Number predstavila najnoviji pametni krevet koji zna sve o vama i prilagođava vam se čitav život.

VIDEO: Pametni krevet eliminira i hrkanje

Ni ovogodišnji CES nije mogao proći bez mjesta na kojem se čovjek može dobro ispavati, a to je definitivno štand s pametnim krevetima tvrtke Sleep Number.

Tvrtka je na ovogodišnjem sajmu predstavila svoj novi pametni krevet Sleep Number 360, koji se prilagođava tijelu korisnika u realnom vremenu (tijekom spavanja), prikuplja vitalne podatke s obilja senzora poput srčanog ritma i ritma disanja, a u stanju je detektirati čak i vaše hrkanje, nakon čega će podignuti ili spustiti uzglavlje kako biste imali najbolji protok zraka kroz dišni sustav.

To će od hrkanja poštedjeti vas, ali još više osobu koja spava s vama na drugoj polovici kreveta, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Među zanimljivim značajkama novog pametnog kreveta je i praćenje temperature tijela i prostora u kojem spavate, pa pametni sustav kreveta može točno ustanoviti kolika vam je temperatura na glavi, rukama, tijelu, nogama i stopalima te shodno tome pojačati grijanje ili uključiti hlađenje na tim mjestima, a sve s ciljem da čim bolje, duže i kvalitetnije spavate. Krevet je na CEs-u dobio nagradu za najbolju inovaciju pa mu je budućnost zagarantirana.

Sleep Number 360 krevet već se nalazi u prodaji po cijeni od 899 dolara odnosno 5.974 kn.

Da smo znali za ovo prije sajma prijavili bismo se da nas zaposle kao beta testere. Mujin posao snova.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->